E2r

Hoe om patronen te combineren in inrichting

Is het niet verbazingwekkend hoe anderen patronen in een ruimte te combineren en nog steeds maken het fantastisch uitzien? Als u niet over de kennis en creativiteit in het doen van dit soort dingen, weet je, een combinatie van bloemen met strepen, roze met blauw, gecontroleerd met cirkels, is er een grote kans dat je een afschuwelijke combinaties te creëren dat niemand zal durven kijken of proberen. Voordat u koopt verschillende patronen, lees dan eerst de onderstaande tips. Dit bespaart u het geld, moeite en vernedering die u zou kunnen lijden.

Hoe om patronen te combineren in inrichting. Let op de grootte van het patroon met de grootte van het gebied.
Hoe om patronen te combineren in inrichting. Let op de grootte van het patroon met de grootte van het gebied.
  • Let op de grootte van het patroon met de grootte van het gebied. Als de plek is enorm, kan kleine en complexe ontwerpen verschijnen onopgemerkt. Aan de andere kant zal een kleine kamer kijkt schokkende indien ontworpen met grote patronen. Maar dit kan niet worden toegepast op alle of ruimte. Zo kunnen kleine gecontroleerd design in een tafelkleed voor een kleine ronde tafel er goed uitzien, terwijl grote gordijnen op hun best uitzien met grote bloemenprints. Aan de andere kant zal grote gordijnen met kleine afdrukken ook ziet er geweldig uit, zolang het is een partnerschap aangegaan met linten van effen kleuren.
  • Scale zaken. Alleen maar omdat je plaats ziet er goed uit met grootschalige ontwerpen betekent niet dat je kunt gaan groot met alles. Een grote no-no! Stel je voor: een grote geometrisch ontworpen kussen goed te gaan met een groot geometrisch ontworpen bed? Het is een beetje duizelingwekkende om te beginnen, niet te vergeten een gebrek aan variatie en creativiteit. Probeer het gebruik van kleine en grootschalige ontwerpen. Zij zullen geen kwaad uw ogen en het ontwerp is niet overweldigend.
  • Kleur helpt om patronen samen gaan. Van vast naar geruit om bloemen te strepen, kunnen al deze goed gaan mee als je weet welke kleuren kan werken in harmonie. Kies een kleur die de basis zal vormen van de kleuren voor uw patronen. Bijvoorbeeld, je kiest roze als je dominante kleur. Van daaruit kunt u bloemenprints, stippen, geometrische vormen, strepen en geruit in de kleuren die in de lijn van roze zijn zoals lavendel, violet, fuchsia, en ga zo maar door.
  • Gebruik contrast om de kamer kijken minder saai. Zonder contrast in patroon de plaats ziet er saai. Bovendien zal de patronen van verschillende grootte samen zien er goed uit. Bij het gebruik van contrasterende kleuren, moet u beschikken over een kleurenwiel in de hand. Je wilt niet de plek om te kijken als een puinhoop, toch? Weten welke kleuren contrasteren, en vervolgens toe te passen in uw kamer. Zo kan bijvoorbeeld een blauw-ommuurde ruimte levendig uitzien met een felgekleurde, oranje lamp terwijl een gele bean bag zal er goed uitzien op een patroon, rode loper.

Laat je niet anderen het combineren van patronen voor u

Laat je niet anderen het combineren van patronen voor je. Veel plezier door dit te doen zelf. Immers, wat er goed uitziet voor hen niet past bij uw smaak. U kunt altijd vragen aan de verkoper in de winkel over welke kleur goed werkt met de kleur die je kiest als de dominante kleur. Er zijn ook tijdschriften en van de interieurinrichting boeken waaruit je kunt verzamelen inspiratie. Het duurt niet een genie te zijn om erachter te komen welke ziet er geweldig uit en die ziet er afschuwelijk.