E2r

Hoe om te versieren met de natuur

De natuur is vol van schoonheid en comfort en als zodanig is het zinvol om binnen brengen en te gebruiken voor een comfortabele woningen. Het is goedkoop en heeft veel grote toepassingen. Of het toevoegen van een beetje van de natuur om je huis of centreren uw interieur rond de natuur is er voor ieder wat wils!

Stap 1

Hoe om te versieren met de natuur. Planten.
Hoe om te versieren met de natuur. Planten.

Planten. Het hebben van een paar planten in huis voegt natuurlijke kleur, helderheid, en verbetert de luchtkwaliteit. Plus vele huis rassen kunnen worden opgehaald goedkoop. Als u niet beschikt over een groene duim probeer dan een Philodendron of een spin plant. Beide zijn sterk en niet kans om te sterven op je. Een andere optie is te vullen met water een vaas. Spoel de wortels van een plant (Philodendron, spider planten en vrede lelies doen echt goed in een vaas). Zet de plant op de vaas en laat de wortels groeien in het water. Dit is gemakkelijk te onthouden om het water (water wanneer het waterniveau beneden).

Stap 2

Hout. Hout kan veel toevoegen van warmte aan het gevoel van een huis. U kunt gebruik maken van houten meubels (het kopen van oude meubels en overspuiten werkt goed), hout planken, hout kommen, houtsnijwerk en andere items kunnen worden gebruikt voor warme decoraties. U kunt ook verzamelen drijfhout om te versieren met.

Stap 3

Bloemen en plantaardige materialen. Bloemen kunnen worden gesneden en getoond uit in het voorjaar. Dit kan onder meer bloeiende struiken en bomen ook. Als bloemen zijn niet beschikbaar voor het snijden dan pick-up enkele fel gekleurde regelingen. Deze dagen zijn ze verkrijgbaar bij de supermarkt voor een klein bedrag aan geld en de laatste een lange tijd (vaak tot twee weken). Het is de moeite waard de vijf tot tien dollar, vooral in de donkere dagen van de winter. Bloemen kunnen genade een mantel, toonbank, tafel, en zelfs versieren de badkamer!

  • Potpourri. U kunt gebruik maken van plantaardige materialen voor het maken van uw eigen potpourri. Dit zal u toelaten om een schaal of vaas voor een mooie aromatische look die het comfort van de natuur draagt bij aan uw huis te vullen.
  • Twijgen en takken. U kunt versieren met takjes en takken. Deze kan worden geregeld in een vaas, aangelegd op een plank, of opgehangen aan de muur. Sommige grote opties omvatten geld planten, pussy wilgen, en altijd groene takken.
  • Gedroogd en geperst bloemen. U kunt afspraken maken van gedroogde bloemen en foto's van geperst die voor prachtige natuurlijke voorwerpen te versieren met.
  • Kransen. Maak je eigen kransen voor een mooie look en voeg al uw favoriete natuurlijke producten.

Stap 4

Stap 1. Bloemen en plantaardige materialen.
Stap 1. Bloemen en plantaardige materialen.

Stenen. Stenen kunnen maken voor grote decoraties. Je kunt ze toevoegen rond de open haard, versieren de mantel en planken, en zelfs de in vazen voor mooie looks te gebruiken. Voeg ze rond andere decoraties, in het water fonteinen, en in uw planten.

Stap 5

Shells. Shells kan gebruikt worden op dezelfde manier als stenen, maar kan een beetje meer kleur toe te voegen zonder dat u ze te kopen. U kunt ze ook gebruiken om fotolijstjes versieren, schaduw dozen te vullen, en zelfs om op te hangen aan de muur.

Stap 6

Zand. Zand lijkt misschien niet een goede zaak om je huis te versieren met, maar u kunt vazen en flessen vullen met het voor een mooie vormgeving. U kunt het ook gebruiken voor decoratieve ambachten zoals het maken van uw eigen foto frames, versieren kommen, en zelfs het gebruik ervan op het meubilair. Lijm het op zijn plaats en bedek het met polyurethaan voor een mooie look. Zand wordt geleverd in een breed scala van kleuren en maakt ook een grote gratis souvenir.

Stap 7

Groenten en fruit. Gebruik uw groenten en fruit (degenen die uw familie zal het eten) als decoratie. Deze kunnen worden geplaatst in manden, die op planken, en zelfs gemaakt in een middelpunt. Neem het uit als dat nodig is. U kunt ook specifiek kopen groenten en fruit voor het versieren met. Deze omvatten pompoenen, gedroogde maïskolven, en kalebassen. Kalebassen kan ook worden gedroogd, beschilderd, versierd, en gebruikt als vazen (zonder water), kommen, schalen en andere items.

Stap 8

Water. Water is ook erg rustig. Je kunt het gebruiken als een decoreren medium in veel verschillende manieren. Het hebben van een vaas vol met water en een plant kan rustig. U kunt een vaas ook te maken met een Betta vis in het voor extra kleur.

Een andere optie is het water fonteinen. Deze hebben aan populariteit gewonnen en komen in een breed scala aan stijlen. Ze zijn rustig en kalmerend en mooi.


De natuur kan uw huis voelen en zien er prachtig uit. Een beetje creativiteit en een natuurwandeling naar huis kan brengen een hele wereld van stijl en schoonheid. Dit zijn slechts een paar tips en ideeën om je slag!