E2r

Hoe om te zorgen voor een onverharde oprit

Uw oprit kan een eerste kijkje in hoe je de waarde van de look en feel van uw huis te geven. Als u bent een van de weinige die een onverharde oprit, dan moet u weten hoe gemakkelijk het kan gaan van practisch verharde oprit naar een verfomfaaid puinhoop. U moet uw steentje te houden wat je zorgvuldig hebt opgebouwd in goede staat u voor het laatst een lange tijd.

Hoe om te zorgen voor een onverharde oprit. Uw oprit moet worden ingesteld om te voorkomen dat water zich ophoopt.
Hoe om te zorgen voor een onverharde oprit. Uw oprit moet worden ingesteld om te voorkomen dat water zich ophoopt.
  1. Voor de eenvoudige dingen, als je het grind stenen gaan over de lijn die u hebt ingesteld voor de oprit, onmiddellijk vegen ze terug in de lijn.
  2. Uw oprit moet worden ingesteld om te voorkomen dat water zich ophoopt. Het middelste gedeelte van de oprit moet hoger dan de rest om het water af te voeren correct zijn ingesteld. Dit wordt de centrale kroon.
  3. Als u afwateringssloten aan de kant van de oprit zorg er dan voor dat u altijd schoon en hebben rotsafval erop om continu te nemen in het water. Het moet altijd diep genoeg om het water uit de oprit te absorberen.
  4. Weet je nog hoe makkelijk en goedkoop je een saaie oprit gemaakt zien er goed uit met grind? Dan moet je weten dat handhaving van dit soort oprijlaan is niet eenvoudig. Het zal een dag zijn een wirwar van vuil en onkruid. Om dit te voorkomen, moet u duidelijk uit onkruid een keer per week. Hier krijg je een spray die onkruid verwijdert uit een tuin winkel. Dit is een preventieve maatregel, maar zal niet kunnen garanderen onkruid verwijderen.
  5. Als er hardnekkige onkruid op de oprit, giet er kokend water over het onkruid. Het is milieuvriendelijk en bespaart u een paar dollar.
  6. Tijdens de herfst wordt het moeilijker om een onverharde oprit te behouden. Bladeren zal verstrooien in de omgeving en op de top van uw grind. Beste ding om te doen is een bladblazer, zal het alle bladeren die licht genoeg om te worden genomen zijn te verwijderen. Er zou meer dan een paar blaadjes geplakt op plaatsen dus je hebt geen andere keuze dan te harken ze uit.
  7. Harken echter zal de verplaatsing van grind veroorzaken, dus je moet rake ze terug in hun gebruikelijke plaats. Zorg ervoor dat u de ruimte om op niveau met de andere ongestoorde grind plat. Als je niet kunt dit handmatig doen je kunt krijgen een gewogen metalen frame dat u een betere afwerking kan geven.
  8. Als u alle gaten, vul het zo snel als je kunt. Vul kuilen onmiddellijk met zand. U kan het bedekken met grind zetten meer op topniveau het dan door het hebben van je auto pas door het gebied.
  9. Op een dag, zal uw grintoprijlaan haar nivellering verliezen. Het is onvermijdelijk dat je nodig zou hebben om het grind relais en opnieuw alles.

Het onderhouden van een onverharde oprit kost tijd en inspanning

Het onderhouden van een onverharde oprit kost tijd en inspanning. Als je dit doet routinematig echter, zal je bespaart jezelf een paar jaar voor dure reparatie. Je hoeft alleen maar te zorgen voor dit gebied, zodat het een welkome aanblik elke keer als je thuiskomt zou zijn.