E2r

Hoe om uw eigen huis stadium te verkopen

Van az

Staging is alles over eerste indrukken en het creëren van de "wow"-factor van een woning. Volgens vele studies, tussen twee identieke eigenschappen, een gefaseerde huis kan de marktwaarde te verhogen tot 15% en verkopen sneller! Staging van een huis op de markt is heel anders dan het leven in uw huis op een dagelijkse basis. Het is een visuele essentieel voor alle formaten en soorten woningen te verkopen in dit onroerend goed markt in de Europa.  

 1. A - Neem altijd een stap terug en probeer bij u thuis te kijken vanuit andermans mening. Dit geldt ook voor uw tuin ook. Dit is handig om te beginnen met het neutraliseren van uw huis voor de "massa-markt" thuis koper. Houd in gedachten dat de kopers komen om het potentieel van het huis te zien en niet willen alles van jou te zien op display. Kopers moeten elke kamer te zien op zijn best mogelijkheden, niet al te druk met items, en met een beetje persoonlijkheid.
 2. B - Bark. Gebruik kleine redwood of zwarte schors in gebieden die vuil laten zien in uw tuin te hebben. Sommige delen van het land te gebruiken dennennaalden ook. In principe zal dit direct geven een afgewerkte look aan uw landschap en maak uw beteugelen beroep.
 3. C - Reinig uw huis Reinig uw tapijten!. Ruim je tuin. Knip uw gazon en overwoekerd struiken. Clear oude potten, hout, tuin meubels, schroot, enz. Maak uw zwembad. Consolideren van uw rommel!
 4. D -. De-clutter uw badkamer en keuken Badkamer moet netjes schoon bad handdoeken hebben gehangen of gestapeld, een schoon stuk zeep en misschien een kleine kom van potpourri of een plant. Dat is het zowat. Alle persoonlijke items zoals scheermesjes, tandenborstels, wc-pot reinigingsmiddelen, shampoos, conditioners, sieraden en medicijnen moeten uit de buurt worden verborgen. Keukens moeten een minimum aan hun loketten met slechts een schaal met vers, winterharde fruit (zoals citroenen, limoenen, rode appels, enz.), een plant, decoratieve spijsoliën en misschien een kookboek. Alle utilitaire items zoals het koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron, mes sets, blenders, rijstkokers, etc. moeten worden verwijderd die de maximale teller beschikbare ruimte.
 5. E - Extra meubilair moet worden verhuisd naar de garage of weggegeven verwijderen items uit elke kamer zal geven de kamers een groter gevoel en een gestroomlijnde look.. Het is beter om een semi-lege kamer met basics in plaats van een overvolle kamer die niemand kan zien door.
 6. F -. Bloemen kunnen de stoeprand aantrekkingskracht te vergroten Kleur plekken komen de voor-wandeling of in een container bij de voordeur of in een paar potten op de achtertuin patio nodigt potentiële kopers in uw huis. De beteugelen beroep zal vrolijk en kleurrijk. Verse bloemen in een vaas op de eetkamer tafel of op het aanrecht of op een entry tafel niet alleen lekker ruiken, maar zal het leven geven aan de kamer! Orchideeën zijn altijd een mooi overdekt keuze, omdat ze langer meegaan dan verse snijbloemen en een klassieke look te geven aan uw kamer.
 7. G - away Geef ongewenste en ongebruikte items Deze start automatisch opruimen van een deel van de extra items die u hebt tot rond uw huis..
 8. H -. Hang verse venster panelen of afdekkingen Verwijder alle zware, verouderde venster dressings. Deze kunnen worden aanmatigend voor ramen en uiteindelijk het verbergen van hun zeer mooie en brandpunt functies.
 9. I - Invoering van groen of iets dat het leven vertegenwoordigt in elke kamer Dit kan een vloer plant, verse bloemen, orchideeën (echte of zijde), groen topiary, wat zijde groen stukken, vers fruit of potpourri zijn.. Verwijder alle verouderde, stoffige zijde en gedroogde bloemstukken en te vervangen door echte planten indien mogelijk.
 10. J - Jeneverbessen zijn verouderd en oude Hoewel ze goed tegen de droogte, ze waarschijnlijk zijn overwoekerd en waarschijnlijk verstopt een deel van de potentiële uw huis beteugelen beroep.. Openstellen van de ruimte en verwijder ze in een keer! Vervangen door nieuwere planten of gewoon blaffen het gebied voor een nieuwe, schone, frisse look.
 11. K - Houd uw huisdieren op vertoon van uw huis Grote vogelkooien, grote hond bedden, kat krabpalen, cat dozen, grote aquaria, etc. moeten allemaal worden verwijderd terwijl uw huis is op de markt.. Huisdieren moeten in een aangewezen gebied, terwijl uw huis is open, zonder de kans op het krijgen van en het verstoren van potentiële kopers.
 12. L - Lichten moeten worden op wanneer u uw huis Zorg ervoor dat al uw lampen werken in uw programma's, vooral die over uw badkamer wastafels, eettafels en gangen.. Ook, zorg ervoor dat de armaturen zijn schoongemaakt.
 13. M - Market uw huis In principe, dat is wat je doet door te stagen. Zorg ervoor dat alle functies en voordelen zijn goed gezien en niet bedekt met grote meubels, zware gordijnen, vloerkleden, veel rommel of te veel persoonlijke spullen te zien.
 14. N - Neutraal, neutraal, neutrale Dit kan niet genoeg benadrukt worden. Uw huis kan niet saai van de persoonlijkheid, maar het kan ook niet hebben een gedurfde, felle kleuren bekleding van muren in verf of behang, als bed bekledingen, zoals raambekleding, vertegenwoordigd in kunst aan de muur die niet in selecties van materialen overeenkomen voor meubels, tapijt , kasten, apparaten, spoelbakken en werkbladen. Neutraliseer de kleuren in zachte aardetinten die zijn een lust voor de massamarkt van kopers.
 15. O - Open je ogen en wees je ergste criticus Vraag jezelf af wat kan worden verwijderd, verplaatst om beter te passen in een ruimte of worden gewijzigd om meer interessant of bijgewerkt wanneer u een kamer..
 16. P - Persoonlijke foto's van de gezinsleden dient te worden afgebroken Verwijder alle fotokaders van de muren (het invullen van de gaten in de muur met stopverf) en de meerdere foto's voor boekenkasten en de bovenkant van oppervlakken.. Dit is om de-personaliseren van de uitstraling van uw huis.
 17. Q -. Sluit koken kruidig, overdreven stinkende maaltijden houden van de "geuren" van het huis fris en schoon geuren Neutraliseren met het bakken van koekjes of brood, het branden van een veilige kaars in een container, gebruik tapijt freshener of een "plug-in" luchtverfrisser .
 18. R -. Religieuze symbolen, beelden, boeken en woorden moeten worden verwijderd Nogmaals, dit is te neutraliseren uw huis.
 19. S - Stand terug en kijk naar al uw kamers Moeten ze worden herschikt om hen een frisse look.? Probeer het zetten van uw bank op de hoek te mengen-up van uw look. Toevoegen of verwijderen van een gebied tapijt, soms zijn ze te groot voor de kamer en maken de kamer kijken klein en druk. Door toevoeging van een kleinere tapijt u automatisch warmte, textuur, kleur en maak een aangewezen zithoek.
 20. T - Lakstiften Refresh de uitstraling van uw huis van binnen en buiten door te schilderen. Dit is een goedkope manier om het uiterlijk van een kamer te veranderen, neutraliseren een kleur of geef het een nieuwe impuls van energie. Verf deurkozijnen en hout werken een frisse witte te verdoezelen zwarte vlekken en slijtage.
 21. U -. Update armaturen Alle lichte, badkamer en keuken armaturen moeten omgezet worden op olie-gewreven brons, zwarte staaf ijzer of geborsteld nikkel afwerking. Messing is geen bijgewerkte kijken vandaag. Ook het bijwerken van messing deurkrukken, scharnieren, spiegel randen en douche deurkozijnen aanbevolen indien mogelijk.
 22. V -. Visualiseer het invoeren van uw huis voor de eerste keer Waar gaat je oog heen? Is het de juiste brandpunt van de kamer? Zo niet, hoe kan u de ruimte om accenten zijn beste eigenschappen?
 23. W - Was alle ramen Dit zal uw huis een schoon gevoel en laat een prachtig uitzicht op uw tuin..
 24. X - Xerox kopieermachines, computers, printers, luchtbevochtigers, stereo's, gaming systemen, enz. moeten gaan Het is waar, we hebben ze allemaal!. Helaas zijn ze niet geweldig om naar te kijken, noch zijn alle van de talloze draden ze lijken te hebben aan hen gehecht. Haak alles wat je kunt om de massa hoeveelheid te elimineren. Bundel de rest, zodat ze niet een puinhoop op de grond en proberen om ze te verbergen, zodat ze niet met het oog als dat mogelijk is.
 25. Y - Schreeuw ja Omdat je bijna klaar en goed op uw weg naar het hebben van een fantastisch uitziende lijst!
 26. Z - Zip-up je look met accessoires en kleuren die "pops" in elke kamer De kleuren rood, oranje, amber geel en salie groen allemaal impulsen die onze ogen en opwinding en warmte aan onze inrichting toe te voegen.. Probeer het inbrengen van kleine kleur "pops" met uw neutrale ruimtes zoals rode appels, boeken met kleur bindingen, kaarsen, kussens, planten, aardewerk stukken, servetten, enz. aan kopers uit te nodigen in elke kamer het creëren van warmte en charme. Vergeet niet om het simpel te houden. Less is more!