E2r

Hoe om venster tint of decoratieve folie te installeren op uw schuifpui

Glas tint en films drie doelen dienen

Glas tint en films drie doelen dienen. Een, ze beschermen je huis interieur tegen de zon hitte en verblinding. Twee, ze bieden privacy, voorkomen dat mensen op zoek naar uw huis. En drie, ze toe te voegen schoonheid aan uw huis vanwege hun decoratieve ontwerpen. Wilt u tint of decoratieve folie op uw ramen en deuren, verwachten dat het heel gemakkelijk. In feite kan je het ook af binnen een uur of zo. Leer hoe dit te doen door het lezen van de gids hieronder.

Hoe om venster tint of decoratieve folie te installeren op uw schuifpui. Laat uw gereedschap een rij.
Hoe om venster tint of decoratieve folie te installeren op uw schuifpui. Laat uw gereedschap een rij.
  • Laat uw gereedschap een rij. Het leuke van deze installatie project is dat de tools zijn erg basic. U moet schaar, scheermes, plastic kaart zuigmond, meetlint, spuitfles, heerser, en papieren handdoekjes.
  • Bereid de bevochtigende oplossing. Butylacetaat wordt gebruikt om de film kleven aan het glas. U hoeft alleen 32 gram van schoon water en een squeeze hoeveelheid mild wasmiddel, afwasmiddel, of babyshampoo. Doe deze oplossing in de spray fles. In het geval dat u de installatie van de film tijdens een zeer koude weer, overweeg dan het gebruik voorruit schoner.
  • Reinig de glazen De glazen raam of deur moet zeer schoon en glad;. Anders de film niet binden aan het oppervlak. Verwijder al het vuil, stof, vet of olie met behulp van heet water. Zich te onthouden van het gebruik van chemische reinigingsmiddelen, omdat ze nadelig de kleverigheid van de film beïnvloeden.
  • Meet de oppervlakte. Met behulp van een meetlint, krijgen de breedte en lengte van het glas raam of deur. Gebruik deze metingen om de film te knippen. Zorg ervoor dat u een extra centimeter toe te voegen aan alle kanten.
  • Natte de film. Leg de film op een schone, vlakke ondergrond, de beschermende vel naar boven. Verwijder voorzichtig het beschermende vel een sectie per keer. Zoals u afschilferen, spray bevochtiging oplossing op de sectie.
  • Bevochtig het glas. Het glas moet ook vochtige tot hechting te bevorderen. Dus zorg ervoor dat u een goede hoeveelheid oppervlakte-actieve oplossing spuiten op het hele glas.
  • Installeer de film op het glas. Voorzichtig brengen de film op het glas en druk het aan de binnenkant van het glas 'kant. Zorg ervoor dat de film is recht. Indien nodig, pas de positie door te schuiven naar de juiste hoek. Je kunt dit gemakkelijk doen omdat het oppervlak is glad.
  • Druk op de film plat. Vanaf de top, uitvoeren van uw plastic kaart zuigmond in de richting van de onderkant om eventuele luchtbellen en oppervlakte-actieve oplossing te verwijderen. Blijf dit doen totdat de film plat op alle onderdelen.
  • Snijd het overtollige delen van de film. Met de heerser als uw gids, voert u het mes langs de lengte van de film om het overtollige snijden. Knip steeds vanaf het punt waar het glas en het frame.

Wanneer gedaan met de installatie

Als je klaar bent met de installatie, veegt het hele glasoppervlak met keukenpapier. Dan laat het voor ongeveer een tot twee dagen volledig drogen. In sommige gevallen echter kan drogen langer dan deze periode. Dus geduldig wachten. Als de film al droog is, kunt u profiteren van de decoratieve en schaduw functies voor meerdere jaren.