E2r

Hoe op te zetten een bovengronds zwembad wand

Na een drukke dag

Na een drukke dag, is een activiteit kunt u in genieten om te ontstressen zwemmen. Helaas is dit niet kan worden gedaan, tenzij er een grote hoeveelheid water beschikbaar is kunt u een duik nemen in. En aangezien de meeste van ons hebben niet de luxe om te reizen naar verre plaatsen om een goede vibe ontspannen strand, de meesten van ons soort te verkennen om het comfort van een bad kan brengen. Gelukkig is er een manier om het opzetten van een bovengronds zwembad minus de dure kosten. Hieronder tonen we u de stappen in het creëren van je eigen agua droomvakantie.

Hoe op te zetten een bovengronds zwembad wand. Stel uw zwembad muur.
Hoe op te zetten een bovengronds zwembad wand. Stel uw zwembad muur.
  • Maak het gebied. Het belangrijkste ding om eruit te komen van de weg vóór de installatie van uw zwembad is ervoor te zorgen dat het hele gebied wordt gewist. Je moet nemen alle planten in de weg en het niveau van de grond door scheppen de zode. Als een deel van uw gazon is iets hoger dan een andere sectie het beste zou zijn om dat te graven naar beneden totdat deze niveaus met het andere deel. Proberen in te vullen lagere delen van uw grasmat kunnen vormen meer gevaar, omdat het misschien niet in staat zijn om het gewicht van het zwembad te houden zodra het water wordt toegevoegd inch Afgezien van dat het hebben van een ongelijke ondergrond kan uw zwembad asymmetrische look. Ook in gedachten houden dat de clearing gebied moet gelijk zijn aan de grootte van uw zwembad met een extra toelage van zes centimeter.
  • Stel uw zwembad muur. Zodra gebied is uitgeschakeld, is het zeer belangrijk om vast te stellen en de vorm van uw zwembad. Je moet rond en niveau van uw zwembad de muur. Neem de tijd om dubbel te controleren of zelfs driedubbele check it. Door dit te doen helpt om ervoor te zorgen dat de liner zal tally naadloos. Dit zal ook helpen zwembad berichten houden ze van leunend in of leunend uit waardoor de productie van een vreemd uitziende verschijning.
  • Zet in de voering. Deze volgende stap zou veel tolerantie en aandacht nodig hebben. Als het gaat om langs uw zwembad, het is heel onvermijdelijk voor een aantal rimpels te laten plaatsvinden. Maar geen fret, omdat dit niet gebeurt in grote hoeveelheden. Om dit te voorkomen, zodra de voeringen worden overlapt tegen elkaar, neem de extra objecten op het moment water wordt gezet Afgezien inch van dat, het gebruik van kralen liners kan je helpen bij het afvlakken van het materiaal aan de zijkanten.
  • Bouw de zwembad-kader. Dit is waar de producent handleiding zal van pas komen. Zorg ervoor dat u de aanwijzingen op te volgen in de gebruikershandleiding van de fabrikant. Rekening houden met de railaansluiting de afstand en indien opgenomen stukken in de juiste vorm en meting.

Dus daar heb je het

Dus daar heb je het, kun je nu weg spetteren uw zorgen en geniet van uw nieuw gebouwde zwembad. Niet alleen heb je een troostende uitje plaats in uw eigen huis, dan kunt u ook uitnodigen familie en vrienden voor een verfrissende pool party. Dit is een goede manier om binding en chill tegelijkertijd. Maar voordat je gaat en spring je weg in, vergeet dan niet op te zetten veiligheids-en waarschuwingsborden die door de producent of fabrikant van het kader van het zwembad. Wat betreft het instructieboekje, bewaar deze op een veilige plaats, aangezien u het nodig heeft als referentie in de toekomst.