E2r

Hoe schoon te maken uit een sprinklerinstallatie

Vuil en afval kan tot kruipen in uw water sprinklersysteem. Met het oog op uw sprinklerinstallatie uw huishouden dienen voor de langst mogelijke tijd, zou je nodig hebt om het te handhaven. U moet reinigen van uw sprinklerinstallatie minstens een keer per maand, en om u te helpen met dat, hier zijn een paar tips over hoe dit te doen:

  1. Het is altijd verstandig om mee te nemen een aantal reserve sprinklerkoppen in het geval u vindt dat sommige van uw sprinklerkoppen zijn beschadigd. Zet de waterkraan en laat het lopen door de leidingen en sprinklerkoppen een paar seconden om grondig te vullen alle lijnen die aan uw eerste station. Terwijl het water loopt via de sprinklerkoppen, controleer voor sommige beschadigde, verstopte hoofden of koppen die niet spat water correct. Markeren voor het veranderen later.
  2. Zet de waterklep en identificeren van de sproeikop die laatste om te stoppen met hardlopen. De sprinkler hoofd dat gestopt laatste is het laagste punt van de lijn. Als je eenmaal hebt geïdentificeerd het laagste punt, verwijdert u de veldspuit van dat hoofd. Je moet het laagste punt sprinkler kop te verwijderen, zodat het vuil en puin uit te spoelen door het water kracht en de zwaartekracht.
  3. Zet het water weer aan te spoelen vuil of puin in de leidingen. Het water moet worden uitgevoerd door het laagste punt van de sprinkler buis. Als er kleine steentjes of verstopte vuil in de hoofden of leidingen, neem een kleine hoedenspeld en zak door de sprinkler verkooppunten. Schraap zorgvuldig de binnenkant van de pijpen om vuil te verwijderen uit het water kanaal.
  4. Verplaats regel voor regel en verwijder de sproeikoppen op een rijtje. Herhaal het draaien van de waterklep aan en uit te spoelen het vuil van elk van de sprinkler lijn.
  5. Na alle sprinklerkoppen en systeem-lijn zijn gespoeld met water, vervangt u de gemarkeerde beschadigde sprinklerkoppen met de nieuwe voor het vervangen van de oude die nog in goede staat. Zorg ervoor dat elke kop is stevig en correct op zijn plaats voordat u verder gaat met het draaien op het water.
  6. Na het opnieuw monteren van de sprinklerkoppen, mondstuk en de pijplijn, zet de waterklep te controleren of de waterdoorgang voldoende stroomt. Als de druk van het water dat door de sprinklerkoppen laag is, kan er een lek in de pijpleiding. Controleer de lijn naar uw sprinklerinstallatie om het lek te lokaliseren.
  7. Als de lekkage aanwezig is, schakelt u de sprinklerinstallatie om te voorkomen dat het verspillen van water. Contact opnemen met een professionele sprinkler bedrijf om het lek te repareren. Probeer niet om het lek repareren met goedkope lijm die niet zou duren lang en kan afwisselend schade aan uw pijplijn meer.
Hoe schoon te maken uit een sprinklerinstallatie. Het is altijd verstandig om mee te nemen een aantal reserve sprinklerkoppen in het geval u vindt dat sommige van uw sprinklerkoppen zijn beschadigd.
Hoe schoon te maken uit een sprinklerinstallatie. Het is altijd verstandig om mee te nemen een aantal reserve sprinklerkoppen in het geval u vindt dat sommige van uw sprinklerkoppen zijn beschadigd.

Bij demontage uw sprinklerinstallatie je nodig zou hebben om de hulp van tools inroepen als een schroevendraaier. Probeer niet om open sprinklerkoppen of waterleidingen forceren als je kan het systeem beschadigen. In plaats daarvan, wees voorzichtig bij het verwijderen van onderdelen en vervang altijd ze terug zorgvuldig en veilig.