E2r

Hoe te beschimmelde badkamer kalefateren vervangen

Er zijn verschillende plaatsen in de typische badkamer die zijn spijkers te voorkomen dat er geen vocht op plaatsen waar je het niet wilt. Normaal gesproken zijn er kralen van kalefateren rond bad en een douchecabine, achter wastafels en rond toiletten. Na verloop van tijd deze kralen van kalefateren kunnen trekken vocht aan en vormen een schimmel of schimmel vlek. Dit kan zeer lelijk en geeft de indruk dat uw badkamer niet schoon is.

Hoe te beschimmelde badkamer kalefateren vervangen.
Hoe te beschimmelde badkamer kalefateren vervangen.

Zodra schimmel is gekleurd de breeuwen in uw badkamer de enige haalbare optie is het verwijderen en te vervangen. Als de vlek is niet erg merkbaar je kunt proberen het reinigen met een bleekmiddel oplossing echter, als de kit is genoeg aangetrokken vocht om schimmel het verstandig zou zijn om te controleren achter de kit en om ervoor te zorgen dat er geen andere, meer ernstige schade vormen.

Het verwijderen van de kalefateren is een vrij eenvoudig proces, maar kan arbeidsintensief en tijdrovend zijn indien correct gedaan. Meestal een plamuurmes of een andere vorm van schraper zal alles wat je nodig hebt. Er zijn in de handel gebracht kalefateren verwijderen maar ze hebben allemaal dezelfde functie uit te voeren als het gewone plamuurmes.

Schraap voorzichtig de kit uit de naad. Wees voorzichtig en ga langzaam om te voorkomen dat schrapen het bad of de wastafel. Zorg ervoor dat u alle sporen van kalefateren te verwijderen, kan dit enkele passen, afhankelijk van hoe goed de oude kalefateren in acht wordt genomen. Zodra alle oude breeuwen wordt verwijderd, wordt het tijd om de naad te inspecteren. Zorg ervoor dat er geen water schade op de loer achter waar het kalefateren werd verwijderd. Als er schade een omvangrijke reparatie nodig. Als er geen andere waterschade is duidelijk dat het tijd is om de breeuwen te vervangen.

Hoe te beschimmelde badkamer kalefateren vervangen.
Hoe te beschimmelde badkamer kalefateren vervangen.

De eerste stap zou zijn om grondig te reinigen het gebied verwijderen van vuil of afval achter. Op dit punt is het een goed idee om dit gebied af met een bleekmiddel oplossing die alle schimmels die mogelijk werden gestart om te groeien achter de oude kalefateren zal doden. Zodra het gebied is afgeveegd met een bleekmiddel oplossing voldoende tijd voor het goed drogen.

Zodra de naad volledig droog is, ren terug een dikke kraal van kalefateren langs de naad. Probeer de nieuwe kit in een constante dikte toe te passen. Dit zal het gemakkelijker maken om te kleden de naad. Zodra de kit is aangebracht moet worden gladgestreken. Dit kan worden bereikt door nat vinger en schuiven langs de naad. Dit zal op de kit in de voeg, waardoor de mogelijkheid van het water sijpelt achter de nieuwe kit en zal een gezellig ogende joint te maken. Er zijn ook plastic polijsten gereedschappen verkocht voor dit doel als u niet wilt dat uw vinger te gebruiken.

Zodra de gehele gewricht gladgestreken en ziet er goed uit nauw Controleer de gehele verbinding voor eventuele gaten. Geef de gezamenlijke ruim de tijd om te drogen voordat u een water eromheen.