E2r

Hoe te blauweregen bloei maken

Wisteria is een populaire plant die bekend staat om haar bloei en haar geur. Hoewel de planten zijn relatief gemakkelijk te verzorgen en zijn niet bekend om plantenziekten te krijgen, het gebruikelijke probleem mensen ondervinden wanneer het verzorgen van blauweregen is het maken van de plant bloeien. Waardoor de plant bloeien zal niet zo eenvoudig als het maken van het groeien, maar de prachtige bloemen en geurige toppen zijn de moeite waard. Hier is hoe.

  1. Zon ervoor zorgen dat uw blauwe regen is genoeg zon. Houd in gedachten dat de blauwe regen is een kruipende planten, en in sommige gevallen, heeft het de neiging te kruipen in muren en delen van het huis die niet goed worden verlicht door de zon. Als dit het geval is, moet u overwegen het transplanteren van de blauweregen in een andere kant van het huis. Als er hoge bomen in de omgeving, overweeg snoeien sommige van de bomen om meer licht door op de blauwe regen plant.
  2. Latwerk. Omdat de blauwe regen nodig om te klimmen en kruipen, zul je een hekwerk om het te ondersteunen nodig. De groei van de plant zal worden belemmerd als het niet over een hekwerk dat het kan klimmen. In veel van de woningen, wordt de blauwe regen gebruikt om de muren te bedekken met planten. Als dit het geval is, moet u de plant klim helpen door het toevoegen van een hekwerk of uitstekende sticks bij de muren, tenzij de wanden zijn gemaakt van gehouwen stenen die natuurlijk hebben spleten die de plant kan gebruiken om omhoog te klimmen.
  3. Wortelsnoei. Een andere techniek om de blauwe regen krijgen om te bloeien is door wortel snoeien. Wortelsnoei wordt gedaan door het markeren van een drie meter radius van de stam van de plant, en dan harken de omgeving buiten de straal. U zult meestal vinden wortels in deze straal. Snijd deze wortels, om de plant aan te sporen om bloemen en bloeien sneller. Het snijden van de wortels zal de plant in een bedreigde modus, die zal het aansporen tot bloei en sneller te reproduceren gezet.
  4. Wanneer te snoeien. Uiteindelijk kan je plant te krijgen overwoekerd, dat is de reden waarom de blauwe regen zal ook zo nu en dan nodig snoeien elk. Het snoeien van de blauwe regen is best gedaan tijdens de laatste delen van juli tot de eerste paar dagen van augustus. Tijdens deze maanden, moet vezelig scheuten worden getrimd slechts tot zes centimeter. Herhaal het snoeien proces tijdens de winter, en houden de scheuten tot twee centimeter alleen in de lengte.
  5. Organische meststof. Wisteria zal ook meststoffen nodig heeft om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen om bloemen te produceren. Bij het gebruik van meststoffen, zorg ervoor dat de producten zijn allemaal biologisch gemaakt, omdat het gebruik van chemische meststoffen kan stunt van de groei van de plant op de lange termijn, evenals het maken van het kwetsbaar voor ziekten en planten plagen zoals schimmels.
Hoe te blauweregen bloei maken. Latwerk.
Hoe te blauweregen bloei maken. Latwerk.

Tot slot, zorg ervoor dat u uw installatie grondig water geven na het planten. Het eerste water zal de toon zetten voor de fabriek ingesteld. De opvolgende water niet meer hoeven te worden zo overvloedig als de eerste. Door deze eenvoudige stappen, moet het krijgen van uw blauwe regen te bloeien gemakkelijk zijn.