E2r

Hoe te bob hunt 's handelsmerk vogelhuisje maken

Na de montage en het ontwerpen van uw vogelhuisje

Na de montage en het ontwerpen van uw vogelhuisje, wil je niet om iets op te zetten dat soort zal geven uw eigendom? Overweeg een handelsmerk teken. Afgezien van het vogelhuisje de verf kleuren, ontwerp en bouw patronen, zal deze handelsmerk teken de hele wereld te vertellen dat het vogelhuisje van jou is en dat je het zelf gemaakt. Volg hiervoor de onderstaande instructies, leren hoe het handelsmerk teken Bob Hunt's manier te doen. Bob Hunt, door de manier waarop, is een expert vogelhuisje maker.

Hoe te bob hunt 's handelsmerk vogelhuisje maken. Hier krijg je een stuk hout schroot.
Hoe te bob hunt 's handelsmerk vogelhuisje maken. Hier krijg je een stuk hout schroot.
  • Hier krijg je een stuk hout schroot. Je moet een klein stuk hout voor dit. Krijg een houten schroot dat is ongeveer ½ cm dik en van waaruit je kunt knippen een 1 x 1 ½ "stuk hout. Run het onder de zaag, die een vorm van een mini vogelhuisje met de genoemde dimensie. De vorm is niet noodzakelijkerwijs moet helemaal perfect, maar ten minste een vogelhuisje lijken.
  • Boor twee gaten. Je moet twee gaten op het handelsmerk vogelhuisje. De gaten moeten klein genoeg zijn om een plug en een schroef in te voegen. Als je al twee gaten hebt geboord, krijgt een klein stukje plug en zet het in het bovenste gat. Snijd de plug dus slechts een kleine lengte uitsteekt. Dit is een miniatuur neerstrijken tak. Vervolgens krijg je een kleine zwarte schroef en steek deze door de onderste opening.
  • Vinden een perfecte plek voor uw merk vogelhuisje. U kunt bevestigen aan de achterkant hetzij op rechtsboven of linksboven gedeelte. Of je kunt het op de onderste rechter gedeelte of Linksonder. U kunt zich ook hechten zij op het dak. Als je wilt dat mensen het zien, zet dan het handelsmerk overal op de voorzijde van het vogelhuisje.
  • Bevestig het handelsmerk vogelhuisje. Als u al een perfecte plek voor het, beginnen om het handelsmerk vogelhuisje schroef op zijn plaats. Eerste, borstel een dunne hoeveelheid lijm op zijn rug. Dan, lijm deze op zijn plek. Hierna rijdt de schroef je eerder vast in het onderste gat. Zorg ervoor dat het handelsmerk vogelhuisje wordt stevig op zijn plaats gehouden.
  • Voeg een finishing touch aan uw merk vogelhuisje. U kunt uw merk vogelhuisje schilderen of te verbranden. Best om een methode te gebruiken voor al uw merk nestkastjes. Als u kiest voor een in rode verf, dan zijn alle handelsmerken nestkastjes moeten in rood ook. Natuurlijk moet je een kleur die verschilt van de kleur die u gebruikt voor het vogelhuisje zelf gebruiken. Als u ervoor kiest om een handelsmerk vogelhuisje te branden, moet aan alle andere branden.

Afgezien van een mini vogelhuisje

Afgezien van een mini vogelhuisje, kunt u gebruik maken van andere handelsmerken ontwerpen of logo's te maken voor al uw nestkastjes. Bijvoorbeeld, kunt u de eerste letter van je naam uit een houten schroot gesneden. Dit is van toepassing indien de brief heeft een minder ingewikkelde vorm zoals I, L, D, en T. U kunt ook een bek of een vogel vleugel vormen. Verken andere mogelijkheden. Laat uw vakmanschap en creativiteit over te nemen.