E2r

Hoe te compost: leren biologische tuin compostering

Veel tuinders rekenen op biologische tuin compost

Veel tuinders rekenen op biologische tuin compost, omdat het gemakkelijk is om te doen. Biologisch tuinieren compost wordt gevormd door het proces van ontbinding. Het is eigenlijk alleen maar ontbindend alles wat kan vervallen. Wat organische compost zo populair onder tuinders is het feit dat het zeer gunstig niet alleen de planten, maar ook voor het milieu, omdat het verminderen van de hoeveelheid afval gestort. Leren hoe je compost is eigenlijk niet een complexe taak. Het is een goedkope proces.

Als u geïnteresseerd bent in het leren over biologische tuin compostering, hier zijn de te volgen stappen.

  • Ken de juiste balans van de ingrediënten. Het eerste ding dat je nodig hebt om te begrijpen is hoe je een evenwichtig mengsel van koolstof en stikstof in uw compost. Carbon afval ingrediënten zijn meestal degenen die zijn omvangrijk en droog terwijl stikstof afval ingrediënten zijn die nat zijn, zoals mest en tafelresten. Even Meng de twee componenten. Dit is de juiste manier om de beste compost te maken.
  • Ken de juiste materialen te gebruiken. Olie, dierlijk afval, vetten en vlees zijn de eerste dingen die je moet vermijden. Dierlijk afval daadwerkelijk worden gebruikt door tuinders voor. Ze stopten uit het gebruik van deze materialen vanwege hun angst voor ziektes. Zo veel mogelijk, alleen gebruik maken van ingrediënten die vleesloze en natuurlijk. Bovendien moet de grond gebruikt u een fijne structuur teneinde een poreuze compost te maken. Klei-lemen zijn de beste keuze voor de biologische tuin compost.
  • Koop een compostbak. Hoewel dit niet echt een vereiste, met behulp van een compostvat is gunstig in het houden van uw compost op een plaats. Zorg ervoor dat u een compostvat dat een gat in een van zijn kant heeft te kopen. Het gat kun je gooien in uw ingrediënten en laat u de compost.
  • Voeg de bodem om uw compostbak. Zodra u uw compostbak, dan verzamelen alle afvalstoffen toe te voegen in de klei-leemgrond. Dit is een zeer belangrijke stap omdat de bodem is essentieel in de ontbindend het afval ingrediënten.
  • Controleer regelmatig de vochtigheid van de compost. Deel van het maken van goede biologische tuin compost wordt de vochtigheid van de compost te houden. U moet regelmatig de compost. U kunt dit doen minstens een keer per week. Goede compost moeten voelen vochtig. Het moet niet te droog, noch te bevochtigen. Als u denkt dat de compost te droog is, gewoon water toevoegen aan de compost. Als het te nat is, plaats dan gewoon meer bruin materiaal.
  • Behoud luchtstroom. Zoals eerder vermeld, je compostbak moet ten minste een gat hebben, zodat het kan uw afval om te zetten in compost. Door de paal tenminste een week is belangrijk handhaven de luchtstroom van de compost. Na een paar maanden, moet uw compost ruiken vuil, vochtig en niet meer opwarmt. Tegen die tijd, uw compost is nu klaar voor gebruik.
Hoe te compost: leren biologische tuin compostering. Ken de juiste balans van de ingrediënten.
Hoe te compost: leren biologische tuin compostering. Ken de juiste balans van de ingrediënten.

Dit zijn de stappen over hoe u kunt biologische tuin compost te creëren. Bovendien, door simpelweg naar aanleiding van de genoemde stappen, zult u in staat om uw planten groeien sterk en gezond, terwijl het milieu te helpen.