E2r

Hoe te coyote urine kopen

Coyote urine? Is het zo simpel als het klinkt

Coyote urine? Is het zo eenvoudig als het klinkt? Vrij veel. Maar voordat je hoofd uit voor een dagje surfen urine er zijn enkele basisprincipes die je moet weten. Is coyote urine ... goed is het echt coyote urine? Wat wordt het voor gebruikt? Hoe kan ik het gebruiken? Hoeveel kost het? Welkom bij uw vriendelijke gids van antwoorden.

Hoewel er synthetische versies van dierlijke urine

Hoe te coyote urine kopen. Hoewel er synthetische versies van dierlijke urine, de meeste markten adverteren 100% of pure coyote urine.
Hoe te coyote urine kopen. Hoewel er synthetische versies van dierlijke urine, de meeste markten adverteren 100% of pure coyote urine.

Hoewel er synthetische versies van dierlijke urine, de meeste markten adverteren 100% of pure coyote urine. In een relatief rudimentaire regeling, dierentuinen en jachtrevieren verzamelen urine van onder het woongedeelte van de coyote. De urine wordt vervolgens verstuurd naar bedrijven die bottelen en verkopen het aan ons, de consument. Het goede nieuws is dat we uiteindelijk een volledig zelfvoorzienend producent. Zolang de coyotes worden gevoed en gevoed hebben we een aanvullen bron voor klanten.

Dit brengt ons tot het doel van het kopen van urine. Waarom hebben we enthousiaste coyote-urine-kopers? Laten wij uiteen voor een moment en nadenken over een soortgelijke nog meer bekend voorbeeld. Als u ooit eigenaar van een hond denk terug aan momenten waarop uw huisdier vermaakt bedrijf of zich bedreigd voelden door andere dieren. Heeft de uitdrukking, "Hij is gewoon zijn territorium afbakent" u bekend voor? Wanneer de dieren gevoel hebben dat hun domeinnaam wordt bewoond door andere dieren zullen ze soms markeren, of plas, om hun dominantie te verklaren dan dat areaal. Zo wordt coyote urine vaak gebruikt als een afweermiddel tegen het binnendringen van gevaarlijke of vervelende dieren. Door het gebruik van de urine, zullen andere dieren zoals herten, wasberen en buidelratten de na-aanwezigheid van een coyote te voelen en zal waarschijnlijk sturen duidelijk van uw tuin. Als u een tuinman, zou het gebruik van dierlijke urine vooral nuttig zijn om ervoor te zorgen dat je planten gaan ongedeerd tijdens hun groei.

Coyote urine kan in principe worden gebruikt in een omgeving die u wenst verdere bescherming. Het wordt aanbevolen om gebruik van te maken rond de omtrek van uw gazon. Als je struiken of bomen hebben gecultiveerd als een rand aan uw landschap, gebruik maken van de urine rond die planten. Sommige stammen zullen adviseren dat je ze direct spuiten op planten of groenten die je bang zou worden opgegeten door andere dieren zijn. Als een natuurlijk product van de dieren, mag coyote urine niet schadelijk voor uw planten en wezen onmerkbaar door u zal zijn.

Coyote urine? Is het zo simpel als het klinkt. Dit brengt ons tot het doel van het kopen van urine.
Coyote urine? Is het zo simpel als het klinkt. Dit brengt ons tot het doel van het kopen van urine.

Het bedrag dat u koopt is per fabrikant, variërend van 8oz containers naar speciaal pakket promoties in totaal bijna 80 gram. De containers varieert eveneens tussen spuiten en spuit flessen. De prijs kan overal van rond vijf dollar voor 8 oz flessen tot 20 dollar voor 12 gram.

Als algemene vuistregel

Als algemene vuistregel, zijn legitieme bedrijven de verkoop van hetzelfde product. Als het zegt zuivere urine het zou moeten zijn dat ook. Als je krijgt het echte spul vervolgens rond te kijken voor een goed koopje. Goede jacht!