E2r

Hoe te duif spikes te gebruiken

Een vogel spike control is een apparaat dat bestaat uit lange

Een vogel controle spike is een apparaat dat bestaat uit lange, naaldachtige staven. Deze werden speciaal ontworpen voor bird control. Deze tool is ook bekend als een anti-rust-spike of meer algemeen bekend als een duif spike. Ze zijn meestal verbonden aan straatverlichting, het bouwen van richels en commerciële bewegwijzering om te voorkomen dat wilde of wilde vogels uit rustgebieden of neerstrijken. Duiven kan onhygiënisch en lelijk en ze kunnen ook irriterende geluiden die overlast voor de buren zijn. Duif spikes worden gebruikt om duiven van rust-en neerstrijken stoppen, en het goede ding over dit instrument is dat het voorkomt dat vogels uit neerstrijken zonder ze te doden.

Duif spikes zijn meestal een voet lang

Duif spikes zijn meestal een voet lang. Het belangrijkste punt van het hebben van duif spikes is dat deze tool vermindert het gebied waar vogels verblijven. Vogels zoals kraaien, gieren, duiven en meeuwen zijn meestal de vogels die worden gecontroleerd door deze tool. Rechten groepen en instanties dier raden duif spikes om duiven te voorkomen neerstrijken.

Hoe maak je een duif spike installeren:

 • Alle gebieden die u van plan om de spikes plakken op moeten worden afgewikkeld. Ze moeten schoon, droog en vrij van duivenpoepjes.

 • Sommige duif spikes komen met een speciale lijm of silicone. Heeft op de basis van de piek. Voor andere gevallen kunt u spijkers gebruiken om de pieken op het oppervlak, of bind ze naar beneden met behulp van een touw.

  Hoe te duif spikes te gebruiken. Een vogel spike control is een apparaat dat bestaat uit lange.
  Hoe te duif spikes te gebruiken. Een vogel spike control is een apparaat dat bestaat uit lange.
 • Je moet spikes van toepassing op eventuele lacunes (meestal 5cm), want duiven kunnen krijgen achter deze lacunes.

 • Voor zeer brede richels worden 3 of meer rijen spikes nodig. Zorg ervoor dat de ruimte tussen de rijen 5 cm of minder.

  Duif spikes zijn meestal een voet lang. Sommige duif spikes hebben een functie die zijn slachtoffer electrocutes.
  Duif spikes zijn meestal een voet lang. Sommige duif spikes hebben een functie die zijn slachtoffer electrocutes.
 • Als er een holte of gat in het huis achter de spikes, kunnen duiven hun weg te banen binnen deze lacunes. Door eenvoudig een piek in de voorkant van het gat zal niet stoppen met de duif van het dwingen zich in het gat als er een enorme kloof.

 • Al het mogelijke moet worden gedaan om spike alle mogelijke landingsplaatsen. Als er kleine gebieden van richels of pijpen, snap de spikes in stukken om ze toe te passen op deze terreinen.

Deze duif preventie-instrument wordt het meest gebruikt in stadscentra en kustgebieden. Het is illegaal in sommige toestand te doden of om gewoon schaden vogels zonder geldige reden. Dit zorgt voor druk op de landeigenaren en overheden als het gaat om het vinden van een niet-dodelijke bird control-methode, en het regelen van wilde vogels met duif spikes is veel gemakkelijker dan het regelen van dieren, zoals wasberen, slangen, en eekhoorns.

Sommige duif spikes hebben een functie die zijn slachtoffer electrocutes

Sommige duif spikes hebben een functie die zijn slachtoffer electrocutes. Deze functie is effectiever dan normale duif spikes. Sharp-tipped duif spikes zijn ook illegaal in andere landen. Dit schaadt mensen die net voorbij. Dat is de reden waarom andere bedrijven creëren veel veiliger modellen die joints bevestigd in plaats van spikes hebben. Maar stompe spikes zijn niet in staat te blokkeren dieren zoals eekhoorns, wasberen, slangen, en dergelijke.