E2r

Hoe te faux columns installeren

Kolommen maken een mooie inrichting in uw huis

Kolommen maken een mooie inrichting in uw huis. Niet alleen zij een indruk van robuustheid en kracht te geven aan de algehele look van uw huis, ze creëren een illusie van grootsheid ook. Kolommen kunnen ook nuttig zijn in het camoufleren van lage plafonds vooral wanneer zij zich uitstrekken van de vloer tot aan het plafond. U kunt faux kolommen om opfleuren bepaalde gebieden in uw huis die er nogal saai en somber. Hier zijn enkele tips om u te begeleiden:

  • . Maak je klaar met alle benodigde materialen Deze materialen omvatten: vierkante blokken (een inch dik, pre-cut met een vergoeding van twee centimeter meer dan de kolommen), geprefabriceerde kolommen, ronde vormen (drie-vierde cm dik) nagels van verschillende grootte, houtlijm, handzaag, verstekbak (voor het snijden van de vormen), schuurpapier, meetlint en hamer.
  • Bepaal de hoogte dat zich uitstrekt van de vloer tot het plafond met het gebruik van een meetlint. Geef een tegemoetkoming in de houtblokken door het wegnemen van twee en een kwart inch van de gehele meting.
  • Snijd de kolommen volgens de afgeleide metingen Vergeet niet om de 2 af te trekken -. ¼ inch toelage van over de hele lengte. Let op de sneden dezelfde met elkaar maken.
  • Samen Bevestig de kolom voet en houten blok. Gebruik houtlijm en kleine spijkers om deze stap te doen. Plaats de kolom op het midden van de basis om te controleren of ze goed uitgelijnd zijn. De truc is om lijm beide stukken samen eerste om ze bij elkaar te houden. Als ze goed genoeg bevestigd - permanent zet ze vast met spijkers. In het besturen van de nagels aan de kolom en de basis, volg een vijfenveertig graden, zodat het hout zal niet barsten of splijten.
  • Monteer het bovenste gedeelte van de kolom op zijn plaats. Je moet hulp als je dit doet, want er is weinig ruimte voor u om te wiebelen en schuif het hele stuk in zijn positie. De beste manier om dit te doen is het bovenste gedeelte van de kolom schuiven terwijl tegelijkertijd langzaam en voorzichtig rand het onderste gedeelte met de voet. Zorg ervoor dat de bovenste en onderste gedeelten netjes raak het plafond en de vloer. Let op de uitlijning, als je niet wilt dat de kolom te laten uitzien als de scheve toren van Pisa!
  • Snijd de randen. Wanneer de kolom opgericht is, knip lelijke randen die kunnen uitsteken uit hoeken. Schaaf met schuurpapier indien nodig.
  • Bereid de ronde vormen. Snijd de vormen met de verstekbak. Kolommen zijn meestal rond van vorm. Het is echter moeilijk om een perfect ronde vormen worden bereikt teneinde u vier stukken worden opgebouwd in cirkelvormige wijze aan de boven-en onderzijde van de kolom afgesneden. Lijm de vormstukken en eindigen ze met spijkers.
  • Zet afwerking Nu. Dat de kolom is en de lijsten op hun plaats zitten, af te maken door polijsten van de oppervlakken met schuurpapier. Breng vervolgens verf (twee lagen althans) op de gehele structuur. Pastel en koele kleuren zijn over het algemeen aanbevolen voor kolommen, maar u kunt elke kleur gebruiken op basis van uw eigen wensen aanpassen. Als de vooraf gemaakte kolommen zijn al geschilderd, net repaint de gebieden die bezuinigingen en merken geleden tijdens het installatieproces.

Hoe te faux columns installeren. . maak je klaar met alle benodigde materialen.
Hoe te faux columns installeren. . maak je klaar met alle benodigde materialen.

Om faux kolommen te installeren, moet u strikt op te volgen de aanbevolen metingen om te controleren of de gehele armatuur zal goed passen op de toegewezen plek. Onthoud ook dat faux columns - als 'faux' de term aangeeft - zijn niet echt dus ze zijn niet bedoeld om steun te geven aan uw plafond.