E2r

Hoe te fleuren uw huis entree

Het hebben van een gastvrij en gezellig huis is een van de dingen die je moet denken als je met de gasten dan voor feestjes of familiebijeenkomsten. Het eerste ding dat je moet denken is hoe je kunt fleuren uw huis ingang. De woning entree is het eerste ding dat je gasten zien wanneer ze naar je huis. Dit is uw kans om hen een goede eerste indruk van wat ze op het punt om te zien wanneer verder te gaan in het huis te laten zien.

Hier zijn enkele tips over hoe u kunt fleuren de ingang van uw huis:

Hoe te fleuren uw huis entree. Ingang.
Hoe te fleuren uw huis entree. Ingang.
  • Deur. Het eerste ding dat je ziet voordat je een huis binnen is de deur. U kunt uw deur aanpassen zodat het verschijnt niet als zomaar een gewone deur. Er zijn een heleboel dingen die je kunt doen de ingang van uw huis aantrekkelijk en uitnodigend te maken. Het eerste ding dat je kunt doen met uw deur is om het te schilderen in je favoriete kleur. U kunt er ook voor kiezen om een voordeur die zeker een statement zal maken hebben. Sommige van de deuren die u kunt kiezen zijn gebeeldhouwde deuren, antieke deuren of moderne deuren. Een ander ding dat je kunt toevoegen aan uw deur is een deurklopper.
  • Ingang. Wanneer u de deur opent, het volgende ding dat je ziet is de ingang aan uw huis. Als je een kleine hal voor uw entree, wat u kunt doen om uw huis helderder en groter te maken is om op te hangen spiegels aan de muur. Wat je kunt doen is de aanschaf van een grote spiegel voor de wand of meerdere kleine spiegels. Naast het feit dat de decoratie op de ingang, zal het ook helpen om de hal groter lijken.
  • Muren. Voor de muren van uw huis entree, kunt u ze helderder en meer uitnodigend door opknoping kunstwerk of ingelijste foto's aan de muur te maken. U kunt gebruik maken van uw familiefoto's en zet ze in aantrekkelijke frames. Als u niet wilt dat uw familie foto's te gebruiken, kunt u schilderijen aan de muur hangen. Dit zal uw huis meer uitnodigend om uw gasten te maken.
  • Bijzettafel. Het is ook een goed idee om een bijzettafel uit de buurt van uw huis ingang. Dit kan vullen een klein gebied. Naast het feit dat een scherm, kunt u ook uw brieven of sleutels op tafel, zodat u niet vergeet waar je ze. Kies een bijzettafel die een decoratieve en functionele item zal worden.
  • Vloeren. Als u wilt dat uw huis ingang duidelijk en niet zozeer decoratieve objecten rond verspreid, wat u kunt doen om het te fleuren te houden is om te werken op de vloeren. Kies een vloer die gemakkelijk schoon te maken want dit is de ingang. U kunt kiezen uit verschillende gekleurde tegels op de vloer te maken op uw portiek helderder.

Dit zijn enkele van de dingen die je kunt doen fleuren uw huis ingang. U kunt meer ideeën en tips te krijgen door te bladeren interieur websites en tijdschriften.