E2r

Hoe te gordijn panelen maken thuis

Het ontwerpen van uw eigen huis is een ding dat je kunt doen om uw persoonlijke touch te geven. Je hoeft niet altijd te kant-en-klare materialen te kopen of huren van een ontwerper om het werk voor u doen. Een simpel ding dat je kunt doen is om gordijn panelen te maken voor uw ramen thuis. Dit is een activiteit die leuk zijn voor je te doen.

Hier zijn de stappen op hoe je gordijn panelen thuis kunt maken:

  1. Materialen. Voor deze activiteit, zal je draad, ijzer nodig, naaimachine, liniaal, schaar en stof. U kunt de aankoop van de materialen die je nodig hebt van een lokale ambachtelijke winkel in uw omgeving. U kunt een heleboel verschillende stoffen te kopen in een keer, zodat je verschillende gordijn panelen kunnen maken.
  2. Meet de ramen. De eerste stap is om de ramen waar je naartoe gaat om de panelen te gebruiken voor het meten. Meet de ramen in hun exacte hoogte, zodat u kunt eindigen met de base meting. Als u wilt dat een aantal aanpassingen en uitbreidingen, kan je gewoon aanpassen van de stof die u gaat gebruiken.
  3. Knip de stof. De volgende stap is om de stof gesneden volgens de metingen die je gaat gebruiken. Voor zijden van het paneel, voeg tenminste een centimeter van de vergoeding aan de meting die je nam. Voor de boven-en onderkant, kunt u minstens vier centimeter toe te voegen.
  4. Waardoor het gordijn panelen. Naai in de voorziening voor de stof om een zoom te maken. U kunt de vergoeding eerst strijken, zodat het makkelijker voor u om ze te naaien inch Naai in alle emissierechten zal zijn. U kunt dit doen met de hand of naaimachine maar u in staat om tijd te besparen als je het doet door naaimachine zal zijn.
  5. Plaatsen van de gordijnroede. 'De volgende stap is om de gordijnroede te voegen in de plek waar je genaaid in de vergoeding aan de bovenkant van het gordijn. Alles wat je hoeft te doen is om de gordijnroede te krijgen en plak het in het gat dat je gemaakt. Nu heb je je eigen gordijn panelen in huis!
Hoe te gordijn panelen maken thuis. Waardoor het gordijn panelen.
Hoe te gordijn panelen maken thuis. Waardoor het gordijn panelen.

Dit zijn de zeer eenvoudige stappen over hoe je gordijn panelen kunt maken voor uw ramen thuis. Het proces is eenvoudig! U kunt dit doen met alle kamers in uw huis. U kunt een persoonlijk tintje door de aankoop van effen stof en het gebruik van textielverf om enkele ontwerpen te maken op hen. Dit is een goede manier om uw merk te maken in uw eigen huis.

Gordijn panelen zijn niet de enige dingen in je huis die je kunt doen door jezelf. Andere ambachten die u kunt doen om de decoraties in uw huis te verbeteren zijn kussenhoezen, kussenslopen, ovenwanten, schorten en veel meer. Alles wat je moet hebben zijn een aantal fundamentele naaien vaardigheden en wat stof die zal binden het thema van uw genaaid items om je huis. Dit is een goedkope manier van het verfraaien van uw huis met behulp van uw eigen vaardigheden.