E2r

Hoe te gordijnen te maken van een tafelkleed

Recycling is een ding dat je kunt doen thuis

Recycling is een ding dat je kunt doen thuis, zodat u kunt zich te ontdoen van oude items die u niet meer nodig hebt en komen met nieuwe degenen die u kunt gebruiken. Een van de dingen die je kunt maken is een gordijn uit een tafelkleed. Als u een aantal oude tafelkleden thuis, kunt u dit doen makkelijk project om een aantal gordijnen te maken voor uw keuken, woonkamer of slaapkamer. De stappen zijn heel makkelijk te volgen.

Hier is hoe je kunt een aantal gordijnen te maken van uw oude tafelkleden.

  • Materialen die je nodig hebt. De materialen die je nodig hebt voor het project zijn tafelkleden, roeden en gordijnringen. U moet ook een naaimachine, meetlint, draad en schaar. Kijk voor een aantal oude gordijnen die u hebt opgeslagen thuis.
  • Meet het raam. Eerst moet u de afmetingen van het venster waar u zal hangen de gordijnen, zodat u kunt een goed idee van hoeveel stof je nodig hebt en de lengte van het gordijn staaf die je nodig hebt om te gebruiken te meten. Kennis te nemen van de metingen en de aankoop van de juiste gordijn staaf die je nodig hebt om te gebruiken.
  • Snijd het tafelkleed. Nu kunt u snijden het tafelkleed op maat. Bij het snijden, dan moet u een vergoeding van de helft van de meting van het tafelkleed, zodat u het hele venster te dekken zonder het hebben van een platte gordijn. Ook, voeg metingen om de lengte en breedte van het tafelkleed voor het naaien van uitkering. Voeg ongeveer 3 tot 4 centimeter van de vergoeding op het bovenste gedeelte van de gordijnen, zodat u ruimte om een lus om het gordijn staaf steek te maken.
  • Naai het tafelkleed. Naai de zijkanten en de zoom van het tafelkleed. Dit voorkomt dat de stof gaat rafelen. Voor het bovenste gedeelte, vouw deze en naai om een gat in het gordijn te maken. Zorg ervoor dat het gordijn stang past in het gat van het tafelkleed.
  • Monteer het gordijn stang schroeven. Gebruik wat schroeven om het gordijn stang monteren op zijn plaats. Als u wilt dat de ruimte om te verschijnen hoger, dan kunt u de gordijnroede een paar centimeter boven het bovenste frame van het venster. Schroef op de bergen op zijn plaats.
  • Hang de gordijnen op het gordijn staaf. Steek de gordijnroede door het gat in het bovenste gedeelte van het tafelkleed. Schik de gordijnen, zodat het valt mooi. Hang de stang op de bergen die u eerder hebt ge├»nstalleerd. Nu je klaar bent met het maken van uw gordijnen uit een tafelkleed. Als u wilt, kunt u een lint toevoegen aan het gordijn, zodat je het kunt koppelen aan de kant als je de zon wilt in het huis.

Het is zo gemakkelijk om gordijnen te maken van oude tafelkleden die je hebt

Hoe te gordijnen te maken van een tafelkleed. Materialen die je nodig hebt.
Hoe te gordijnen te maken van een tafelkleed. Materialen die je nodig hebt.

Het is zo gemakkelijk om gordijnen te maken van oude tafelkleden die je hebt. Er zijn vele andere items die u kunt maken van oude tafelkleden. U kunt apparatuur covers, kussenslopen en nog veel meer. Als u leren hoe u uw items recyclen, zul je in plaats daarvan bespaart een hoop geld van het kopen van nieuwe items uit een winkel.