E2r

Hoe te gras gezond te houden

Gezond gras is niet alleen een zomer-project, maar een jaar rond proces. Het nemen van een aantal eenvoudige stappen in het voorjaar, zomer en herfst kan leiden tot een mooi gazon.

Hoe te gras gezond te houden. Bij het maaien van uw gazon laat uw gras ten minste 2-3 centimeter lang.
Hoe te gras gezond te houden. Bij het maaien van uw gazon laat uw gras ten minste 2-3 centimeter lang.

In het vroege voorjaar maanden is het belangrijk om te rakelen alle resterende vuil zoals dode gras bladeren takjes etc. Bladeren en overmatige riet kan voorkomen dat vocht, voedingsstoffen en nieuwe zaad van het bereiken van de bodem. Om te helpen zorgen voor een gezonde gras tijdens de zomermaanden kunt u ook willen een slow-release meststof toe te passen.

In het late voorjaar overwegen opnieuw zaaien uw gazon te helpen vullen in de kale plekken en dikker het gras. Voor het zaaien is het een goed idee om te beluchten, deze stap maakt zaad en kunstmest op de grond resulteert in een gezonder gazon dringen. Voor het kiezen van uw graszaad neem een kijkje in uw gazon, heb je grote schaduwrijke gebieden of is uw tuin overwegend zonnig? Graszaden zijn meestal een mix, sommige beter groeien in de schaduw, terwijl anderen vereisen direct zonlicht. Kies degene die het beste past bij uw behoeften.

Het is ook belangrijk om de juiste zaadvariëteit voor uw klimaatzone. Hoewel er zijn vele variëteiten van zaden beschikbaar zijn er in principe twee soorten, warm klimaat en koel klimaat. Als u niet zeker weet wat voor soort gras goed groeit in uw omgeving vragen de sales associate bij uw favoriete gazon en de tuin op te slaan.

Bij het maaien van uw gazon laat uw gras ten minste 2-3 centimeter lang

Fall is een goed moment om zaad en bemesten nogmaals.
Fall is een goed moment om zaad en bemesten nogmaals.

Bij het maaien van uw gazon laat uw gras ten minste 2-3 centimeter lang, waardoor een extra half-inch tijdens warme droge periodes. Zorg ervoor dat uw mes scherp is om te zorgen voor een schone, zelfs snijden. Het is niet nodig om het maaisel zak als je regelmatig maaien waardoor er slechts korte knipsels, in feite het knippen bevat essentiële voedingsstoffen die zal helpen bevorderen van de gezondheid van het gras.

Tijdens de zomermaanden uw gazon zal gemiddeld een centimeter water per week om gezond te blijven vereisen. Als je niet consequent regenval ontvangt het zal best zwaar keer per week om water als aangebracht om lite dagelijks water. Lite water zal resulteren in ondiepe wortelgroei en minder goed tegen de droogte gras. Dit is ook een goed moment om een nieuwe ronde van slow release meststoffen toe te passen. Zorg ervoor dat u alleen slow-release meststof te gebruiken in de zomermaanden te vermijden "verbranden" van uw gras. Als onkruid of insecten een probleem zijn geworden zijn er meststoffen die weed en / of ongediertebestrijding bevatten. Als u gebruik maakt onkruidbestrijding wachttijd ten minste zes weken na het zaaien om te voorkomen dat het doden van je pas geplante gras.

Fall is een goed moment om zaad en bemesten nogmaals

Fall is een goed moment om zaad en bemesten nogmaals. In de meeste gevallen zullen de zaden hebben optimale groeiomstandigheden om een goede gezonde start te krijgen. Bemesten in de herfst helpt ondersteuning goed wortelstelsel gezondheid leidt te veel gezonder gras in het voorjaar.