E2r

Hoe te herbiciden veilig te gebruiken

Herbiciden bevatten een chemische formule die een einde kan maken aan wiet probleem uw tuin. Ze kunnen gemakkelijk onkruid elimineren zonder nadelige gevolgen voor uw planten. Echter, herbiciden hebben dezelfde kenmerken met bestrijdingsmiddelen. De chemische gevonden in herbiciden zijn zeer giftig. Als je niet heel voorzichtig behandelen, wordt u op risico te worden vergiftigd. Als u wilt om zich te ontdoen van het onkruid in uw tuin met behulp van herbicide, moet u zich bewust van de veiligheidsmaatregelen die u moet nemen.

Hoe te herbiciden veilig te gebruiken. Voer een spray controle.
Hoe te herbiciden veilig te gebruiken. Voer een spray controle.

Hier zijn enkele van de tips die u kunt gebruiken als u wilt herbiciden veilig toe te passen:

  • Ken uw vergif. Zorg ervoor dat u de juiste herbicide voor de tuin. Proberen om het onkruid te identificeren in je achtergrond. Als je dit niet kunt doen, kunt u proberen om de aard van de herbicide die u kunt gebruiken voor allerlei onkruid vinden. Zorg ervoor dat u het etiket te lezen om te controleren of u de instructies duidelijk kan begrijpen. Niet herbiciden die instructies gebruik van een vreemde taal te kopen.
  • Voer een spray controle. Zorg ervoor dat u uw veldspuit te testen voordat u het herbicide. Vul uw spuittoestel met water. Kijk voor morsen. Zorg ervoor dat u het mondstuk stevig kan schroeven om morsen van het herbicide in je handen. Spuit het water op je muur om te controleren of de spuit is in top conditie.
  • Volg altijd de juiste formule. Maken er een punt om de hoeveelheid herbicide je zal gebruiken meet altijd. Volg de instructies op het etiket van de herbicide's. Probeer niet om de formule van het herbicide oplossing te veranderen.
  • Draag je wanten. Maken er een punt om ondoorlaatbare handschoenen te gebruiken bij het mengen en het toepassen van het herbicide oplossing Altijd. Weet je gezicht niet aanraken totdat u klaar bent met het aanbrengen van de oplossing. Was uw handen met je handschoenen aan na het aanbrengen van de oplossing. Zorg ervoor om ze grondig te wassen. Hoeft de handschoenen niet vast met je blote handen na het verwijderen. Was uw handen grondig na het verwijderen van de handschoenen.
  • Draag de juiste kleding. Zet uw bescherming altijd aan de bovenkant van uw prioriteiten. Draag lange mouwen shirts en broeken. Draag laarzen elke keer dat u herbiciden toe te passen. U moet uw huid niet bloot te vermijden absorberen het herbicide. Draag geen kleding die je kunt voorkomen dat het absorberen van de herbicide-oplossing. Hier krijg je een zakdoek die je kunt gebruiken om je neus te dekken. Je moet niet inademen herbicide is inname van de schadelijke formule. Zorg ervoor dat u uw ogen te beschermen tegen het herbicide spuiten. Zoek een oog spullen die je kunt gebruiken.
  • Opruimen tegelijk. Zodra u klaar bent het toepassen van de herbicide, opstijgen al je kleren en een bad nemen. Zorg ervoor dat de kleren die je gebruikt te scheiden van de rest van je kleding. Denk er altijd aan de kleding apart wassen van je andere wasgoed.
  • Gewoon ontdoen van. Niet opslaan van de niet-gebruikte herbicide oplossing. Weg met het volledig door het schoonmaken van het over een onverharde gebied. Laat niet het herbicide oplossing stroom naar waterwegen waar het een natuurgebied konden bereiken.

Herbiciden zijn uw planten de beste vriend

Herbiciden zijn uw planten de beste vriend. Ze doen een goede baan van het elimineren van het onkruid dat de voeding te stelen van uw planten. Als u deze stappen volgt, kunt u er zeker van zijn dat uw planten gemakkelijk kunnen gedijen op uw tuin.