E2r

Hoe te inlay turquoise in hout

Het maken van uw eigen turkoois ontwerp op hout maakt typische houten artikelen zeer interessant en kunstzinnig. Of het nu soorten sieraden zoals hangers, armbanden en enkelbanden of meubelstukken, verschillende patronen in turquoise spelen goed met het hout zijn natuurlijke nerf en kleur. Extra textuur wordt gegeven en stukken hebben de neiging om gespreksstukken geworden. Stukken hout gedaan met turkoois ontwerp worden vaak beschouwd als erfstuk stukken en bewaard voor toekomstige generaties te gebruiken. De onderstaande stappen zal u helpen uw eigen specifieke stuk.

Hoe te inlay turquoise in hout. Opmaken van uw turquoise cabochons.
Hoe te inlay turquoise in hout. Opmaken van uw turquoise cabochons.
  • Schuren uw hout. Voordat u begint, zorg ervoor dat je zand het hout dat u gaat gebruiken. Indien van toepassing, zand met ruwe schuurpapier voordat afwerking met een fijne korrel schuurpapier.
  • Opmaken van uw turquoise cabochons. De volgende stap zou zijn voor u om uw ontwerp te maken. U kunt proberen deze eerste schetsen op papier en als je laatste bent, dan vast uw turquoise op het hout.
  • Ontbramen de cabochons. Met behulp van een houten kotter ontbramen bit (vierkant afgelopen), gesneden in uw hout grofweg rond de diepte van je cabochons. Het zou beter zijn als je de omtrek van uw ontwerp kon volgen zo dicht mogelijk benadert. Wees voorzichtig om niet verder te gaan dan de lijnen van uw geschetst ontworpen. Vooral als je ontwerpen met veel bochten, zal je een beetje extra werk nodig hebben om dichter bij die lijnen snijden.
  • Het reinigen van de gaten uit met een mes. Zodra u klaar bent uithakken van de omtrek van uw ontwerp, met behulp van een mes, carve out van het ontwerp en de hoeken. Het beste is om te onderbieden dan bovensnede. U kunt herhaaldelijk testen van de pasvorm van uw cabochons als je carve mee. Bij het plaatsen van uw turquoise cabochons, zorg ervoor dat ze passen plat op uw hout.
  • Bevestigen van de cabochons. Wanneer u klaar bent snijden en plaatsen van uw cabochons, bereiden een epoxy mengsel. Volg de aanwijzingen op de verpakking van deze lijm. Eenmaal gedaan, plaatst u een dun laagje epoxy op elke turquoise cabochon en stevig plaats het lijmen kant naar beneden op elkaar aangewezen plek. Druk stevig en snel veeg de overtollige lijm die kunnen doorsijpelen naar de zijkanten. Zorg ervoor dat er geen vuil of ongewenst materiaal onnodig kleeft aan je werk.
  • Polijsten van uw stenen en hout. Wanneer u klaar bent met het plakken van de cabochons, veeg ze met een zachte, polijsten doek. U kunt een enkele laag van polyurethaan afwerking afdichting in de artikelen van toepassing. Vernis kan worden aangebracht op het houten oppervlak. In sommige gevallen, voordat u begint met het plaatsen van uw turkoois, kunt u het hout dat u wilt gebruiken voor het doen van het snijwerk vlek.

Verfraaien houten objecten met turquoise kan een vrij uniek geschenk

Verfraaien houten objecten met turquoise kan een vrij uniek geschenk zijn, vooral als u het ontwerp in de vorm van de naam van de ontvanger te plaatsen. Dit zou er goed uitzien in sieraden dozen of houten armbanden. U kunt een korte set van onderhoudsvoorschriften voor de geadresseerden omvatten, zodat uw geschenk, waar je veel van hard werken wordt uitgeoefend, zou worden zeer goed verzorgd. Bewaar uw houten voorwerpen uit de buurt van direct zonlicht omdat de warmte van de zon zal uw hout uitdrogen en zou ervoor zorgen dat ze krimpen. Tegelijkertijd, hou ze weg van vochtige ruimten. De beste manier om ze te houden is in een koele, droge plaats, zoals kasten.