E2r

Hoe te klimop bodembedekker snoeien

Ivy bodembedekkers zijn mooie toevoegingen aan uw tuin

Ivy bodembedekkers zijn mooie toevoegingen aan uw tuin. Ze gemakkelijk bedekken ruimtes en maak je tuin er weelderig en groen. Ze houden ook een goede hoeveelheid vocht in uw tuin of op uw muren om je huis koel te houden in de zomer. In de winter, maar ook handelen om uw tuin te beschermen. Kan echter overwoekerd klimop bodembedekker fataal blijken te zijn om je andere planten omdat ze gemakkelijk inbreuk maken op de ruimte. Zelfs grote bomen kunnen stik als klimop grond begint die hun wortels, hen beroven van de voedingsstoffen die ze nodig hebben van de zon en de bodem. Ivy bodembedekkers moeten worden bekeken en gesnoeid voordat ze dodelijk zijn voor andere planten.

  • Gebruik een hoog vermogen grasmaaier te klimop bodembedekker snoeien. Wanneer er gewoon te veel van het, met behulp van een hoog vermogen grasmaaier aanwezig kan gemakkelijk het werk doen. Zet hem in de hoogste stand en doe een test uit te voeren op een aantal punten voordat u maait alles. Plan welk deel u wilt behouden en welk deel u wilt volledig te verwijderen. Het kan erg rommelig dus draag de juiste kleding wanneer het gaan in de tuin. Dit kan ook volledig ruïneren de klimop grond sinds de grasmaaier niet kiezen waar om te snijden. Half gebroken bladeren kunnen over bengelen en je kan nog steeds gaan door middel van het gemaaide gebied met heggenschaar. Als u gasten komen voorbij, doe dit van tevoren aan de klimop grond geven genoeg tijd om terug te groeien in uw gewenste look. Ze gemakkelijk terug te groeien, zolang je de wortels te verlaten.
  • Trim overwoekerd klimop met heggenschaar. Als je ze wilt vormgeven, de beste manier is het gebruik heggenschaar. Blijf van hun groeirichting door ze te observeren. Voordat ze bedekken je mooie struiken, trim rond de basis van de struiken te smoren ze weg. De struiken moeten voldoende ruimte aan de basis om voedingsstoffen binnen te krijgen van de zon en de bodem. Zodra de klimop bedekt het op de struiken zal gemakkelijk verwelken. Insecten en ongewenste wezens zal verbergen onder de klimop grond en zorgen voor een ongezonde omgeving voor uw tuin. Draag handschoenen om uw handen te beschermen tijdens het werken op deze. Zelfs voor overwoekerd klimop bodembedekker, kunt u gebruik maken heggenschaar. Snijd ze het dichtst bij de grond. Schil het over zoals je zou rollen tapijt en blijven trimmen dicht bij de grond.
  • Snijd overwoekerd klimop van hun wortels om ongewenste delen te laten drogen voordat u ze verwijdert. Zodra de klimop is gesneden uit hun bron van voedingsstoffen, zij drogen uit en worden makkelijker te verwijderen. Wanneer klimop grond begint te klimmen uw bomen, is het tijd om ze te snoeien. Ivy grond kan een sterke greep op de boomschors, dus laten opdrogen is makkelijker.
  • Schroot uit wortels van muren en ramen. Ivy grond kan ook betrekking hebben op muren en ramen. Gebruik heggenschaar om ze te knippen op het wortelstelsel. Als ze zijn opgedroogd, gewoon verwijderen. Er zullen sporen op de muren, zodat een scrapper klaar.

De eenvoudigste is natuurlijk

Hoe te klimop bodembedekker snoeien. Gebruik een hoog vermogen grasmaaier te klimop bodembedekker snoeien.
Hoe te klimop bodembedekker snoeien. Gebruik een hoog vermogen grasmaaier te klimop bodembedekker snoeien.

De eenvoudigste is natuurlijk, is om iemand anders om het te doen. U kunt overwegen het inhuren van een professionele tuinman voor een eenmalig consult. U kunt ook het advies inwinnen van een landschapsarchitect. Ze kunnen zorgen voor een betere gidsen over hoe u uw tuin te onderhouden.