E2r

Hoe te krijtbord verf aan te brengen op muren

Plaatsingsbericht en snel berichten op uw koelkast is zo gisteren

Plaatsingsbericht en snel berichten op uw koelkast is zo gisteren. Als je de tijd besparen en wilt u uw creativiteit uit te breiden, probeer dan een schoolbord verf project op een blinde muur. Nu zal dit echt te maken herinneringen aan een leven lang mee!

Denk maar aan krijtbord verf

Denk maar aan krijtbord verf. Het eindigt en droogt zoals verf, maar het kan dienen als uw bericht muur, uw kunst muur, je creatieve muur, uw klankbord muur, uw-pass-the-message muur, uw menu muur, al deze simpelweg omdat je kunt schrijven en tekenen op het gebruik van kalk. Het is niet alleen een gewone muur meer. Het is jouw kunsten en ambachten muur! Zo veelzijdig en helemaal leuk!

Is het duur

Hoe te krijtbord verf aan te brengen op muren. Nu duik je kwast in de verf mengsel en start het schilderen van uw eerste laag.
Hoe te krijtbord verf aan te brengen op muren. Nu duik je kwast in de verf mengsel en start het schilderen van uw eerste laag.

Is het duur? Nou, krijtbord verf is een beetje duurder dan gewone verf. Ja, het kost je meer, maar iets dat een beetje meer uit neemt je zak langer duurt en geeft je meer voordelen op de lange termijn. Als je wat meer avontuur en wil heel graag beginnen vanaf ground zero, kunt u uw eigen krijtbord verf en maak een regenboog van kleuren voor het schilderen van uw blinde muur.

Nu ga je een paar penselen, een middelgrote stalen emmer, tegelvoegen in poedervorm, gewone verf, primer, fijn schuurpapier, handschoenen (optioneel), verdunmiddel, krant, primer, en het schoonmaken doek.

  1. Reinig de muur je moet schilderen. Zorg ervoor dat het is glad en droog.
  2. Verspreid oude krant op de grond direct onder de muur u van plan bent om te schilderen om vlekken van de verf te vangen wanneer u begint met het schilderen van uw muur.
  3. Meng tegelvoegen (2 eetlepels.) En verf (1 kopje) tot aan een dikke consistentie soort van chocolade beslag. Voeg een dunner oplossing als je het niet leuk om te dik.
  4. Vervolgens borstel op een primer op het oppervlak van de wand. Laat het drogen.
  5. Nu duik je kwast in de verf mengsel en start het schilderen van uw eerste laag. Maak je geen zorgen over het kleine belletjes en vuil. Gewoon weer gaan over het na het toevoegen van wat meer verf en het zal worden gegaan. Vervolgens laat de verf drogen.
  6. Doop je kwast in de verf mengsel en start het schilderen van uw tweede laag. Laat het drogen.
  7. Laat droge lucht circuleren in het gebied na het schilderen te versnellen het droogproces en de verf af te wikkelen te helpen.
  8. Zand de nieuw geschilderde gebied om glad uit ruwe plekken.
Plaatsingsbericht en snel berichten op uw koelkast is zo gisteren. Denk maar aan krijtbord verf.
Plaatsingsbericht en snel berichten op uw koelkast is zo gisteren. Denk maar aan krijtbord verf.

Handige tip: Als u wilt uw creativiteit te nemen een stukje verder, dan kunt u een klein gebied schilderen met magnetische schoolbord verf. Dit zal u toelaten om papieren tekeningen beveiligd door magneten, magnetisch speelgoed, of prullaria op de muur te plaatsen.

Geweldig! Nu heb je een muur speciaal gemaakt volgens uw smaak en keuze! Het beste deel van het is dat je maakte het zelf. Kijk maar naar het eindproduct!

Als laatste stap, ga en neem uw krijt

Als laatste stap, ga en neem uw krijt. Schrijven. Draw. Ga gewoon gung-ho creatief! Als je niet bevalt wat je ziet, wissen en opnieuw beginnen! Dat is de magie van krijtbord verf!