E2r

Hoe te linoleum lijm uitstappen

Linoleum vloeren hebben meestal lijm op hen om het plakken op zijn plek op de vloer voor langere tijd. De lijm op het linoleum is niet eenvoudig af te nemen vanwege de kleverige samenstelling, die is ontworpen om de mat stil te houden. Er zijn vele methoden beschikbaar om deze specifieke lijm te verwijderen. U kunt een warmte kanon, kokend water of chemicaliën die lijm kan verwijderen gebruiken. De natuurlijke methode die warmte kanon en water gebruikt is veilig voor uw gezondheid, maar je moet voorzichtig zijn bij het gebruik van chemicaliën in het schoonmaken van de lijm. Sommige chemische stoffen zijn gevaarlijk voor uw gezondheid als het gebruikt zonder zorg.

De volgende tips zijn zowel natuurlijke en chemische lijm reinigingsmiddelen op een goede reiniging.

Hoe te linoleum lijm uitstappen. Natuurlijke methode of chemische methode?
Hoe te linoleum lijm uitstappen. Natuurlijke methode of chemische methode?

Natuurlijke methode of chemische methode? Bepaal welke van de twee u wilt gebruiken. De natuurlijke methode is veilig, maar het kost tijd om de lijm te verwijderen. Chemische methode kan slecht zijn voor je gezondheid of verkeerd worden gebruikt, maar het maakt je lijm schoonmaken gemakkelijk en snel. Zowel van de methoden zijn praktische mogelijkheden, zij het lijm achtergelaten door het linoleum schoon, dus kies gewoon de juiste methode is dat je denkt dat het beste is.

Natuurlijke methode:

  • Breng warmte op het linoleum lijm om het zacht te maken. Gebruik een warmte kanon om de vloer te verwarmen. U kunt ook nat van de vloer met kokend water.
  • Leg een handdoek op de plaats voor het aanbrengen van heet of kokend water. Deze methode zal helpen nat de vloer en om het water te regelen. Na het doen van dit wachten voor 2 minuten voordat u de handdoek. Verwarmde lijm wordt stinkende dus laat de kamer voordat schrapen.
  • Na 2 minuten opstijgen de handdoek om te beginnen met het scheren van de lijm. Gebruik een schrapen of uitrusting of gereedschappen die u kunnen helpen opstijgen de verwarmde lijm. Als er onverwarmde delen op de vloer, opwarmen en schraap het totdat het linoleum lijmen zijn uitgeschakeld.
  • Gebruik van een heteluchtpistool tot het oppervlak vloer bedekt met lijm verwarmen. Het is een alternatief voor kokend water. Nadat het wordt verwarmd, duw de zachte lijm met schrapen gereedschappen. Net als het proces op kokend water, verwarm het oppervlak waarop niet wordt verwarmd en neem het linoleum lijm af.
Breng warmte op het linoleum lijm om het zacht te maken. Leg een handdoek op de plaats voor het aanbrengen van heet of kokend water.
Breng warmte op het linoleum lijm om het zacht te maken. Leg een handdoek op de plaats voor het aanbrengen van heet of kokend water.

Chemische methode:

  • Als uw vloer is gemaakt van hout, controleer het etiket van de chemische of het veilig is voor uw vloer. Lees de richtlijnen in het gebruik van het product. Volg de juiste aangegeven op het toepassen van het product bedragen. Een chemische stof genaamd Goo Gone is beschikbaar in de markt voor linoleum lijm. Als uw vloer is glas of porselein, kunt u een nagellak remover te gebruiken om de lijm te verwijderen.
  • Toepassen of spray de chemische op de gelijmde deel van de vloer. Na het spuiten, wacht enkele minuten voordat wrijven met een handdoek of een doek. Er zijn andere lijm verhuizers die lange tijd voordat wrijven nodig. De dikte van de lijm kan ook invloed hebben op de tijd die nodig is voor de chemische door te voeren. U kunt ook het toepassen van aceton of oplosmiddel om linoleum tegellijm te verwijderen. Dit proces is slecht voor je gezondheid als gevolg van de geur van de gecombineerde chemische stoffen, dat wel. Verlaat de kamer voor het afschrapen van de lijm en terug te komen na de geur verdampt. Schraap het verweekte lijm met schrapen gereedschap of gebruik schuurpapier, karton of oude krant.