E2r

Hoe te meten voor rolluiken

Het belangrijkste om te onthouden over willen externe rolluiken is hoe je buren zullen reageren. Wil je weten waarom? Nou, geloof het of niet, huizen in Europa die shutters ethisch voldoen aan de architecturale look en feel van de hele buurt. In duidelijke en eenvoudige bewoordingen, de luiken "passen in" om de kliek van de woningen, zodat elk huis, gezien vanaf de straat ziet er hetzelfde uit aan de buitenkant. Dit is niets minder dan praktische en zelfs de buurlanden als je recht naar beneden aan. Als u wilt dat uw huis om op te vallen door het plaatsen van extra luiken of verbouwen oude, go for it, maar een rit in uw eigen buurt en kijk naar je buren huizen en laten inspireren door hun ontwerpen. Op die manier als je huis blijkt te zijn speciale (lees: totaal staan in de schoonheid en grandeur) kunt u altijd zeggen dat het hun huis dat u geïnspireerd om een plotselinge sluiter verandering te maken.

Hoe te meten voor rolluiken. Sluiter breedte.
Hoe te meten voor rolluiken. Sluiter breedte.

Hier zijn manieren om u te helpen meten buiten luiken.

1. Beslis over de reden voor het installeren van rolluiken. Naast de voor de hand liggende reden van het beschermen van uw woning tegen de elementen, terwijl willen zon en de frisse lucht te laten circuleren, moet u beslissen of u de installatie voor decoratieve of bruikbaarheid redenen. Decoratieve luiken zijn puur voor esthetisch en visueel verbeteren van uw huis, terwijl operabele luiken geven u het gemak van openen en sluiten wanneer u dat wilt. Maak uw keuze uit deze twee opties.

2. Neem metingen voor decoratieve luiken. Veel huiseigenaren kiezen sierluiken voor kleur accenten en voor persoonlijke stijl. Het voegt zeker flair aan een anders klassiek ingerichte huis.

  • Sluiter Breedte. Dimensionering van de sluiter breedte begint met het meten van de gehele ruimte die door elk venster en de afstand tussen vensters. Bijvoorbeeld, als je raam op de meting komt tot een breedte van 50 "of groter, moet je sluitertijd exact 18" breed. Let op dat zeer smalle luiken niet zal werken voor echt grote ramen, zodat de juiste verhouding kan alleen worden bereikt na de afronding van de metingen zoals aangegeven. Verder, als je wilt maken sierluiken het lijkt alsof ze in staat zijn om het sluiten van over het venster, krijgt luiken die 50% van de grootte van het venster kan dekken inclusief glas en kozijn maar exclusief raam trim.
  • Sluiter Hoogte. De juiste manier om dit te doen is het meten van boven naar het onderste gedeelte van de kozijnen alleen. Als je toevallig een vensterbank te hebben, er zeker een 1/4 "verschil laat ruimte voor een vinyl-type sluiter Anders., Neem nota van de oorspronkelijke hoeveelheid minus een vensterbank en je bent klaar.
  • Variërend Heights. In gevallen waarin uw woning de ramen zijn van verschillende ontwerpen die van invloed zijn uw hoogtemetingen, heb je geen andere keuze dan om te gaan door een ieder om te komen met nauwkeurige cijfers te nemen naar de winkel. Als u vindt dat dit meer is dan je aankunt, contact opnemen met een sluitertijd Opdrachtnemer voor hulp.
Sluiter hoogte. Variërend heights.
Sluiter hoogte. Variërend heights.

3. Neem metingen voor operabele luiken. Wanneer je swing tussen willen privacy en gastvrije mensen in uw huis, kan dit de ideale buiten shutter, want je kunt openen en sluiten luiken wanneer u wilt.

  • Sluiter Breedte. U zult uw raam en trim begin meten van drie belangrijke punten: aan de top, dan over te gaan tot het midden, en dan eindelijk te stoppen aan de onderkant Meet van links naar rechts en als er ongelijke delen, kies dan de minste of kleinste aantal van de drie metingen. Neem deze minst aantal en deel dit door twee. Uw quotiënt zal de breedte van het operabel luiken die je nodig hebt om te bestellen.
  • Sluiter Hoogte. Meet de ruit en trim, maar exclusief de vensterbank als u dit als onderdeel van uw externe scherm. Vergelijkbaar met de procedure voor het meten van genoemde sluiter breedte beginnen vanaf de bovenkant, het midden en tenslotte het onderste gedeelte van het gehele venster. Als de metingen niet eens uit, neem de minst meting die de hoogte van uw buiten sluiter te zijn.

Weten al deze, kunt u zich verheugen op een echt gelukkig sluiter winkelen!