E2r

Hoe te noodlijdende cottage meubels te kiezen

Verontruste huisje meubilair is eigenlijk elke meubilair dat strategisch is geschilderd in vervaagde kleuren met doffe plekken hier en daar. Dit creëert een antieke indruk, een effectieve methode voor het verkrijgen van die rustieke sfeer die u altijd al wilde. Het kiezen van dit soort meubelen kan gemakkelijk zijn, zolang je weet wat kijk je nastreeft. Om meer te leren over hoe de ideale noodlijdende huisje meubels te kiezen, hier zijn een paar snelle en eenvoudige tips die u kunt volgen.

Hoe te noodlijdende cottage meubels te kiezen. Het eerste wat je hoeft te doen is om naar de verschillende rommelmarkten.
Hoe te noodlijdende cottage meubels te kiezen. Het eerste wat je hoeft te doen is om naar de verschillende rommelmarkten.
  1. Het eerste wat je hoeft te doen is om naar de verschillende rommelmarkten, antiekwinkels, meubelzaken en garage verkopen aan de aard van de meubels die u wilt in uw huis te bladeren. Vergeet niet, het meubilair niet hoeft te oud. Nieuwere kan worden gebruikt om. Als je niet van de kleur, dan kunt u altijd schilderen zelf en maken het er rustiek door gewoon schrobben met schuurpapier.
  2. Het is belangrijk dat u een budget maken voordat iets te kopen. Besteed uw geld verstandig. U kunt nieuwere, goedkopere meubels te kopen en gewoon het oude blik door schilderen of schrobben. Het kan hard werken en lange uren nodig hebben, maar het kan zeker bespaart u veel geld om dit te doen.
  3. Garage verkoop zijn net zo efficiënt en kosteneffectief bij het kiezen van de juiste noodlijdende huisje meubels voor je. U zult verrast zijn om te ontdekken dat je kunt de beste deals in een kwaliteit, echt oude meubels. Het zou een geweldig idee om cruise over uw buurt te zijn en controleer of er geen garage verkoop in het gebied.
  4. Bij het selecteren, zorg ervoor dat je een meubel dat in goede conditie te kopen. Zorg ervoor dat dit niet is beschadigd. Het moet goed bewaard gebleven. Hoe eenvoudiger de vormen, hoe beter. Dit zal uw noodlijdende meubels geloofwaardig te maken. Het kiezen van een complexe, moderne vorm kan verwarrend zijn. Vergeet niet, de echte oude antiek zijn eenvoudig, meestal rechthoekig van vorm. Zeker, ze niet terug te bouwen een achthoek-vormige tafels in de 19e eeuw.
  5. Kies aardse kleuren zoals bruin, vuil wit en verschoten groen. Dit zal zeker uw meubels er ouder uitzien dan het werkelijk is. Het is ook belangrijk dat je bijpassende kleuren voor uw tafels en stoelen. Op deze manier zal het u en uw gasten een gevoel van het land levensstijl.
  6. Het zou enorm helpen als je online doorbladeren en controle van een aantal prachtige rustieke ontwerpen die u kunt gebruiken. Foto's van het strand of een dining set is landelijk zijn voorbeelden die je gemakkelijk kunt selecteren. Het kan zeker een exotische twist die kan verras uw dierbaren en vrienden toe te voegen.
  7. U kunt ook online vinden noodlijdende huisje winkels. Deze sites bieden meestal foto's en zijn meestal betrouwbaar. Ebay en Craigslist zijn websites die zijn ideaal om te winkelen eclectische en unieke stijlen van meubels.

Volg gewoon deze eenvoudige en effectieve tips en je kunt nooit mis gaan bij het kiezen van de juiste noodlijdende huisje meubels die het beste bij je past. Schilderen zelf kan een beetje hard, maar zo lang als je je doel in het achterhoofd, kan dit doen zijn echt leuk vooral met de hulp van je vrienden en geliefden. Vergeet niet, niet op te brengen. Er zijn een hoop kosten-effectieve manieren om dit soort meubelen te verwerven dus probeer niet om uw geld te verspillen met belachelijk dure laden! Good luck!