E2r

Hoe te noodlijdende meubels schilderen

Het is niet altijd nodig om zich te ontdoen van oude of gedateerd meubilair. Soms is een goed schuren en een laag verf is allemaal een stuk nodig heeft om het terug tot leven te brengen. Of het was een hand-me-down van een familielid of een garage sale te vinden, kunt u terug te brengen leven aan uw meubilair. Volg deze stappen om te leren hoe bedroefd meubels schilderen.

Stap 1

Zoek een goed geventileerde ruimte. Dit project zal in ieder geval een paar dagen duren, dus het vinden van een plek waar je kunt werken in die goede luchtstroom te hebben en is uit de buurt van open vuur. Een garage of een workshop zou ideaal zijn.

Stap 2

Bereid de meubels. Voordat u bedroefd meubels kunt schilderen, moet u prep het. Doe dit door verwijderd alle trekt, behandelt en alle andere hardware die je kunt. Het is niet nodig om het hele stuk te deconstrueren. Als je iets niet kunt verwijderen, maar u niet wilt schilderen of beschadigen, bedekken in schilders tape. Dan (Maskeertape zal doen.), Het werken op de top van een druppel blad, zand beneden het meubel met fijn schuurpapier. Natuurlijk, een veiligheidsbril en een stofmasker zijn een goed idee hier. U kunt gebruik maken van een schuurblok of een kleine elektrische schuurmachine. Wees ervan bewust dat elektrische schuurmachines neiging om sporen achterlaten. Wees voorzichtig. Je doel is om het oppervlak van het stuk zo soepel mogelijk te maken. Zodra het stuk is terug geschuurd naar zijn oorspronkelijke houtnerf, lopen een stofzuiger en een natte doek over alle hoeken en gaten om eventuele resten stof of verf chips te verwijderen. Het hele stuk moet schoon en vrij van stof. Nu is het tijd om uw werkgebied te reinigen, omdat je niet wilt dat er zaagsel te krijgen in uw lak. Neem een paar minuten om te zuigen al het zaagsel en puin in uw werkruimte. U bent nu klaar om uw noodlijdende meubels schilderen.

Stap 3

Breng een laag primer. U wilt uw meubels geven een goede basis voordat je het te schilderen, en u kunt dit doen door te beginnen met een laag primer. U kunt dit toepassen met een kwast of met een spuitbus. Kijk voor een merk dat droogt zonder penseel lijnen, indien mogelijk. Watergedragen primer is uw beste weddenschap. Afhankelijk van het merk van de primer je gebruikt, zal uw stuk moeten gaan zitten om te drogen voor bepaalde tijd. Dit kan variëren van een paar uur tot een hele dag. Controleer de instructies om zeker te zijn. Test om te zien of het stuk droog door het aan te raken met je vinger op een verborgen plek is. Als er geen markeringen worden gelaten, voorzichtig met de hand zand geen ruwe plekken. Bent u klaar om verder te gaan naar de volgende stap.

Stap 4

Hoe te noodlijdende meubels schilderen. Zoek een goed geventileerde ruimte.
Hoe te noodlijdende meubels schilderen. Zoek een goed geventileerde ruimte.

Voeg wat verf. Nu kunt u eindelijk verf je bedroefd meubels! Met behulp van verf op waterbasis, gelden uw hout verf met gelijkmatige bewegingen van de borstel. Laat het een nacht drogen en breng daarna een tweede laag de volgende dag. (Misschien wilt u het zand tussen de lagen als het oppervlak niet glad is). Zorg ervoor dat je elke keer dat je ze gebruikt uitwassen uw penselen. Zodra uw laatste laag verf droog is, bent u klaar. Een stap terug en bewonder uw eerste poging tot het schilderen van noodlijdende meubels.