E2r

Hoe te palen installeren in vuil

Je hebt eindelijk besefte uw tuin is iets cruciale ontbrekende

Je hebt eindelijk besefte uw tuin is iets van cruciaal belang, een hek ontbreekt. Of het nu in de voor-of de achtertuin, kan een hek dienen als extra bescherming, uitgegroeid tot een decoratief accessoire om uw huis of een eenvoudige manier van het houden van de buren vervelende hond van uw gazon. Wat ook het doel van het hebben van een hek is, moeten we beginnen met het installeren van de palen in het vuil.

Klaar om te graven in

Klaar om te graven in? Voordat u begint, moet u de volgende materialen: palen, 2 of 2 1/2 meter spikes, touw, inbusbouten, een niveau, multifunctionele schroeven, een schroevendraaier set, tuin inzet en natuurlijk, een voorhamer . De hoeveelheid van elk materiaal afhankelijk van de grootte van het hek wordt gebouwd, zodat dienovereenkomstig plannen. En vergeet niet, het is altijd beter om meer te kopen en overtollige materialen in plaats van het nemen van meerdere reizen naar uw lokale hardware winkel terug te keren. Klaar om te beginnen? Lees de volgende stappen om ervoor te zorgen dat elk van de palen correct zijn aangesloten.

Hoe te palen installeren in vuil. Als u tevreden bent met de locatie van het hek.
Hoe te palen installeren in vuil. Als u tevreden bent met de locatie van het hek.
  • Eerst inbrengen van een pen in de grond waarbij elke spike zal worden geplaatst. Dit zal u toelaten om eventuele aanpassingen van de locatie van de spikes te maken zonder dat verpest uw tuin.
  • Om te helpen bij de locatie planning van het hek, das een lang stuk touw of koord rond de inzet om te helpen creëren van een zichtbare weergave van het hek perimeter. Dit zal helpen waarborgen geen obstakels zoals bomen of borstels zal in de weg van het hek.
  • Als u tevreden bent met de locatie van het hek, verwijder het touw en de inzet van de grond. Met de hand, plaats een piek waar elke tuin het spel eerder werd geplaatst. Gebruik 2-foot spikes bij het bouwen van een hek 4 meter hoog. Als u besluit om te gaan groter, gebruik maken van de 2 1/2 voet spikes.
  • Vanwege het belang en de aard van het plein houder van iedere spike, is het belangrijk om de integriteit te houden als je rijdt ze vast met de voorhamer. Om dit te doen, plaatst u een extra hek post in het kwadraat bus van de spike. Vergeet niet om de zelfde hek te gebruiken voor elke spike.
  • Nu, pak de moker en pond de piek halverwege. Pak een niveau om de hoek van uw spike te controleren. Breng eventuele correcties op de spike op dit punt.
  • Zodra elke spike is loodrecht (op de perfecte hoek), blijven de spike grondig hamer in de grond totdat alleen het plein stopcontact zichtbaar is.
  • Verwijder de extra functie uit het stopcontact en vervang deze door een andere functie. Gebruik de extra hek post voor de andere spikes.
  • Afhankelijk van het type hek spikes die je hebt geïnstalleerd, zet het hek in het stopcontact met schroeven of zeskantbouten.
  • Herhaal de stappen 1-8 totdat alle gewenste berichten zijn geïnstalleerd.

Nu de palen worden getroffen

Nu de palen worden getroffen, neem een moment om te ontspannen. Je bent ongeveer de helft weg door het ophangen van de rest van het hek. Vergeet niet, de palen zijn het belangrijkste onderdeel van de hele structuur omdat ze de ruggengraat naar het hek. Controleer uw hand werk, ervoor zorgen dat de berichten zijn stevig geplaatst in de grond. Na controle van de berichten, de handen uit de mouwen, pak je gereedschap en maak je klaar om af te maken wat je bent begonnen!