E2r

Hoe te pesticide - vrije wiet

Biologische onkruidbestrijding is het proces van het ontdoen van uw tuin van onkruid zonder het gebruik van chemicaliën. Organische wieden methodes zijn vooral geschikt in een moestuin. Herbiciden kunnen uitspoelen naar het grond of nat kan worden op uw producten. Wassen van de groenten zullen alle meest elimineren, maar niet van het residu. Er zijn vele manieren om onkruid zonder het gebruik van chemicaliën. We zullen hier te verkennen de vier meest voorkomende manieren.

 1. Maak een onherbergzame omgeving. De eenvoudigste manier om onkruid uit je tuin is om een omgeving waarin wenselijke planten gedijen bieden. Als u een nieuwe tuin, is het best om doorzichtige plastic lag over het gebied voor een volledig jaar van tevoren. Dit proces heet solarisatie. De grond onder de kunststof wordt verwarmd tot temperaturen die hoog genoeg is om het onkruid te doden eronder, alsmede onkruidzaden loer in de bodem.
  Hoe te pesticide - vrije wiet. Maak een onherbergzame omgeving.
  Hoe te pesticide - vrije wiet. Maak een onherbergzame omgeving.

  Vervolgens werken met uw grond tot een boete akker te behouden. Dit betekent dat het vuil los, zonder stenen of verdichting. Een tuin helmstok is een goede eerste stap om te nemen, maar u zult waarschijnlijk moeten graven en hark met de hand, ook - althans voor het eerste jaar.

  Nu, moet u beschikken over grond waarin uw planten bloeien. Kies planten die geschikt zijn voor jouw weer en neerslag voorwaarden. Gezonde planten kan bestrijden onkruid veel beter dan zwak, spichtige degenen. Bovendien zullen de bladeren die ze maken het gebied arceren om hen heen, waardoor het moeilijker voor de onkruidzaden te ontkiemen.

 2. Dood het onkruid. U kunt trekken elk individu wiet of schoffel ze af net onder het maaiveld. Elke methode heeft zijn voordelen: Het trekken van onkruid vernietigt de wortels, maar kunnen ook zorgen voor andere onkruidzaden aan de oppervlakte. Schoffelen niets aan de vuil niet storen, maar als het onkruid een sterk wortelgestel, kunnen zij aangroeien. Als je durf voelt, kan je doden onkruid met een flamer, dat is een kleine zaklamp die je om te bakken elke individuele weed gebruiken.
 3. Maak een fysieke barrière. Er zijn veel manieren om de barrières tussen het onkruid en je planten te creëren. U kunt uw tuin afdekken met zwart plastic mulch, knip dan kleine X in het plastic waarin u uw planten te zetten. Misschien wilt u een laag van organisch mulch, zoals dennennaalden, houtsnippers, gras of cacaoboon rompen boven op de kunststof gezet. Dit zal de uitstraling van uw tuin, evenals het behoud van bodem temperaturen lager te verbeteren. Tijdens de warmste maanden van het jaar, kan plastic mulch de temperatuur van de bodem te verhogen zoveel als twintig graden hoger dan de luchttemperatuur. Ook moet je plastic mulch niet achter op uw tuin wanneer u klaar bent om die te bewerken zijn, tenzij je wilt de rest van de zomer door te brengen ontwarren stukjes plastic uit je helmstok!

  Een andere zorg is of het dier bevolking zal worden geschaad door het gebruik van plastic in uw tuin. Meestal zal plagen in de tuin, zoals vogels, konijnen en herten plastic mulch niet storen - ze zijn veel meer geïnteresseerd in kauwend uw veggies! Echter, als u bezorgd bent, kunt u zetten een hek om je tuin. Het zal moeten worden ten minste zes meter hoog te houden herten en een aantal centimeter onder de grond om konijnen te houden van graven eronder. Buiten te houden vogels, zou je nodig hebt om rij deksels te installeren. Een ander idee om na te denken over is dat plastic mulch duurt jaren te breken. Als u zich zorgen over het maken van teveel storten van afval zijn, kunt u een van de onderstaande alternatieven overwegen.

  Als u deze stappen in uw tuin. Maak een fysieke barrière.
  Als u deze stappen in uw tuin. Maak een fysieke barrière.

  Als u een meer natuurlijke oplossing zou verkiezen, kunnen kranten worden gebruikt als blad mulch . Bijna alle gebruikt in drukinkt is op basis van soja, zodat het geen gevaar van bodemverontreiniging. Leg een laag van krant ongeveer een centimeter dik, dan nat is om te voorkomen dat het verplaatsen of wegblazen. Herhaal in uw hele tuin. Het voordeel van de krant mulch is dat bewerkt in de bodem in de veer kan worden. Een andere methode is om een laag groeiende gewas te planten in de ruimten tussen de planten te vullen. U wilt een die is heel winterhard te kiezen, zodat u niet zal doden door lopen op het.

 4. Plant een groenbemester in de herfst. Om te voorkomen dat de groei van onkruid na uw tuin klaar is voor het jaar, kunt u een cover gewas te planten. Het zal verdringen alle onkruiden die proberen om te groeien. In het voorjaar, gewoon totdat het in de bodem. Als u kiest voor een groenbemester die lid is van de peulvruchten familie, zal het uw bodem te wijzigen door toevoeging van stikstof aan. Rogge en klaver beiden vallen in deze groep.

Als u deze stappen in uw tuin

Als u deze stappen in uw tuin, moet je heel weinig onkruid. En vergeet niet, onkruid zijn gewoon planten op plaatsen waar je niet wilt dat ze zijn. Als je alles proberen en een paar hardnekkige onkruid blijven bestaan, proberen hun deugden te zien. Immers, paardebloem greens beschouwd als een delicatesse door velen!