E2r

Hoe te priscilla gordijnen op te hangen

Priscilla gordijnen zijn meer dan alleen gordijnen

Priscilla gordijnen zijn meer dan alleen gordijnen. Ze hebben een traditie in woondecoratie. Hun stijl is duidelijk tijdloos en hun schoonheid, prachtig elegant. Als je ze in een kamer die is modern, ze lenen en voeg de modieuze look in. Als u deze op te nemen in een kamer die is periode geïnspireerde, brengen ze een bepaalde flair of charme van het Victoriaanse tijdperk. En als uw gasten te krijgen om nauw samen te kijken naar uw Priscilla gordijnen, kunnen zij beginnen af te vragen hoe heb je eigenlijk gezet of er hang ze. Hier zijn enkele tips over hoe u uw Priscilla gordijnen op te hangen zelf zonder verlies van het dramatische effect dat u wilt bereiken:

Kies uw kleur en uw ontwerp verstandig

Hoe te priscilla gordijnen op te hangen. Kies uw kleur en uw ontwerp verstandig.
Hoe te priscilla gordijnen op te hangen. Kies uw kleur en uw ontwerp verstandig.

Kies uw kleur en uw ontwerp verstandig. U wilt dat uw Priscilla gordijnen aan te vullen wat je hebt nu in je huis interieur. Voor hen om op te vallen, moeten zij worden gezien als onderdeel van een grand design. Dus, geen voorkeur voor kleur of ontwerp dat uitsteekt.

Klik hier voor de exacte meting van uw raamkozijn

Klik hier voor de exacte meting van uw raamkozijn. Slechts schatting mogelijk niet betrouwbaar. Je moet gordijnen die breed genoeg zijn om je hele raamkozijn dekken hangen. Vergeet niet dat elk paneel van uw Priscilla gordijn zou moeten zijn, in ieder geval, de werkelijke lengte van het venster dat u wilt kleden verdubbelen. Dat veeleisende eis maakt uw Priscilla gordijnen meer bijzonder. In de regel is er niets mis als het te breed. Het is zeker beter dan het niet breed genoeg is voor uw raamkozijn.

Installeer uw gordijn hardware goed. Uw Priscilla gordijnen nodig om te worden opgehangen op een standaard paar dubbele gordijnroeden. Begin de installatie door het aanbrengen van de twee stang haken. Zij moeten afzonderlijk naast elkaar worden bevestigd. Als u niet wilt storen om dit te doen, gewoon gordijnroeden dat pas komen met dubbele bijlagen. De dubbele stang kit mag een gordijn moeiteloos worden bevestigd over de andere gordijn. Te benadrukken effect, een gordijn een kortere schacht, en de andere, de langere.

Kijk of de ruches goed en duidelijk weergegeven. De ruches zijn belangrijke constructie-aspect van uw Priscilla gordijnen. U kunt zien dat ze op een kant. Ze kunnen ook rondom de zijkanten. Ruffles moet naar tegengestelde richting om het gewenste effect te creëren.

Draperen uw gordijnen

Priscilla gordijnen zijn meer dan alleen gordijnen. Klik hier voor de exacte meting van uw raamkozijn.
Priscilla gordijnen zijn meer dan alleen gordijnen. Klik hier voor de exacte meting van uw raamkozijn.

Drapeer uw gordijnen. Hier is de truc. U kunt los te trekken delen van elk van uw gordijn paneel. U kunt trekken ze uit de band terug. Hierdoor kan de gegolfde platen van uw Priscilla gordijnen om direct draperen over elkaar. Dit effect wordt gezien in het midden van het venster. U kunt zelf bepalen hoeveel swag nodig is om de dramatische flair te creëren. Het kan worden aangepast door te focussen op het gebied waar de twee panelen rechtstreeks steken.

Geniet van de tijdloze charme van uw Priscilla gordijnen. Als u wilt er zeker van zijn over hoe ze kunnen de algehele look van uw woon-of slaapkamer te verbeteren, raadpleeg dan een interieurontwerper. Zijn professionele take kan een waardevolle verschil maken in uw home decoration stint.