E2r

Hoe te spinnen uit te roeien zonder giftige chemicaliën

Zoals u wellicht weet

Zoals u wellicht weet, zijn spinnen acht poten wezens die behoren tot de 'griezelige-crawly' Arachnid familie. Ze zijn een neef van schorpioenen, teken en mijten. Spinnen zijn een grote hulp in het elimineren van andere huishoudelijke ongedierte zoals vliegen en kakkerlakken. Ze hebben ook jagen op plaaginsecten die knagen op onze groente-en bloementuinen. Echter, spinnen zelf ook beschouwd als ongedierte, of ze nu de nomadische spinnen die jacht op prooi in de nacht, zoals grotere dieren of de eenvoudige web-gebouw spinnen.

Nomadic of zwervende spinnen zijn de bruine kluizenaar en de Wolf Spider. Hun giftige beten zijn zelden dodelijk, maar zeer pijnlijk en soms fysiek slopende. De vrouwelijke Black Widow's beet kan fataal zijn voor kinderen en ouderen.

De meeste huis spinnen behoren tot de niet-zo-gevaarlijke soort

De meeste huis spinnen behoren tot de niet-zo-gevaarlijke soort. Ook zij beschikken over een bepaalde hoeveelheid gif, een bedrag onbeduidend om uw lichaam, maar genoeg om kleine insecten verlammen. Echter, ze vormen nog steeds een overlast aan uw huis. Uw plafond, muren, ramen en kamer hoeken wordt versierd met spinnenwebben vol met bugs lang dood en gedroogd. Afgezien van deze verontrustende scherm, deze kleine wezens produceren uitwerpselen die droog en verkleuren wat ze vallen. Dat geldt ook voor uw vloer, vensterbanken, muren, planken en meubels. Bespaart u de moeite van het omgaan met al deze, hier zijn een paar tips:

Hoe te spinnen uit te roeien zonder giftige chemicaliën. Maak er een prioriteit voor het afdichten van eventuele scheuren op muren of in het plafond.
Hoe te spinnen uit te roeien zonder giftige chemicaliën. Maak er een prioriteit voor het afdichten van eventuele scheuren op muren of in het plafond.

Elimineer omstandigheden die bevorderlijk zijn voor het verbergen / fokken plekjes van spinnen.

  1. Maak het uw dagelijkse routine te vegen of stofzuigen spinnenwebben tussen en onder meubels.
  2. Maak er een prioriteit voor het afdichten van eventuele scheuren op muren of in het plafond. Houd venster schermen en gesloten deur veegt. Inspecteer dingen eerst voor insecten en spinnen alvorens ze uit je garage en in uw huis.
  3. Verwijder onnodige rommel in uw huis, zoals oude dozen, ongebruikte potten en pannen, banden en andere rommel.
  4. Gebruik schoonmaakmiddelen die natuurlijke spin uitroeiing repellants zoals appels, citroen en dennen geuren, eucalyptus en andere geurende oliën. U kunt ook spuiten de eventuele vermelding punten met deze geuren.
  5. 'S Nachts uit te schakelen buitenverlichting. Spinnen voeden zich met kleine insecten die zich aangetrokken voelen tot helder licht.
  6. Houd uw tuin zonder hoge gras, onkruid en struiken om spin habitats te voorkomen.

U mag gebruik maken van mechanische of pesticide-vrij voorwerpen, zoals vangplaten. Echter, alleen volwassen spinnen, hun eieren niet inbegrepen, het slachtoffer van deze manoeuvre.

Zoals u wellicht weet. De meeste huis spinnen behoren tot de niet-zo-gevaarlijke soort.
Zoals u wellicht weet. De meeste huis spinnen behoren tot de niet-zo-gevaarlijke soort.

Als er grote behoefte aan bestrijdingsmiddelen interventie, maar zonder te willen om u en uw familie de gezondheid plaatsen in gevaar, kunt u proberen met behulp van een pesticide met denatoniumbenzoaat als het werkzame bestanddeel. Deze stabiele en inert poeder wordt aanbevolen door zowel de National Safety Council en de Europese Medical Association worden toegevoegd aan producten die worden omschreven als een milde tot matig giftig. Het is goedgekeurd als een alcohol denatureringsmiddel in meer dan 40 landen en is ook toegevoegd aan producten, batterijen, huishoudelijke en home improvement producten en cosmetica schoenpoetsservice.

Als u liever deskundige hulp kunt u contact opnemen met Green aanpak van de bestrijding van plagen . In plaats van de traditionele dodelijke insecticide poeder dat allergische reacties veroorzaakt bij mensen, ze gebruiken de Integrated Pest Management (IPM)-benadering, het aanbieden van niet-toxische of best verminderde toxiciteit ongediertebestrijding producten die op basis van natuurlijke, organische en biologisch afbreekbaar. Plus, ze proberen het gebruik van deze producten en uw blootstelling aan hen door in de eerste plaats richten op de toegangspunten, voeding en nestbouw te beperken.

Toch is de beste tip gaat met de eeuwenoude gezegde, "Voorkomen is beter dan genezen." Om spinnen van uw huis uit te roeien, gewoon voorkomen dat ze het invoeren in de allereerste plaats. Het zal bespaart u een hoop van gezondheid, rijkdom en tijd.