E2r

Hoe te tegelvoegen verzegelen

Wie wil gebrandschilderde grout ervaren

Wie wil gebrandschilderde grout, schimmel en meeldauw groeien in de specie en de tegel, en vocht die langzaam vernietigt het grout ervaren? Deze zijn zeker pijnlijk te herstellen, dat is, als vervanging uw tegels is de betere keuze. Dus als je niet wilt dat de vervelende of dure reparatie of vervanging te ervaren, beter voorkomen dat deze gebeurt zo vroeg als nu. Verzegelen dat tegelvoegen. Wie zegt dat dit niet nodig is? Het is nodig als je wilt om toekomstige problemen te voorkomen.

Wat is er met de grout?

Het is belangrijk om te weten hoe grout werkt, zodat u het basisidee van waarom en hoe je wordt verondersteld om de voegmortel verzegelen zult hebben.

Na de tegel baan, grouting wordt gedaan om de tegels te beschermen

Na de tegel baan, grouting wordt gedaan om de tegels te beschermen. Dit moet worden uitgesmeerd op de tegels op het punt van het forceren van de grout in de naden van de tegels '. Kortom, een grout werkt als lijm die de tegels bij elkaar houdt.

De meeste soorten specie gebruikt vandaag zijn cementgebonden

De meeste soorten specie gebruikt vandaag zijn op basis van cement. Dit kan goedkoper maar het materiaal zeer poreus is dat het de water naar binnen dringen. Epoxy-basis, daarentegen, behoeft niet dichtgeplakt omdat anders cement, is niet poreus.

Afdichten van de specie voorkomt indringen van vocht in het cement specie. Op die manier voorkomt u verdere problemen die vocht onder de specie of binnen de tegels zouden kunnen produceren.

Hoe te tegelvoegen verzegelen. Wat is er met de grout?
Hoe te tegelvoegen verzegelen. Wat is er met de grout?

Er zijn twee manieren om de verzegeling te doen en het zal afhangen van de aard van de specie sealer je hebt.

Pleisterlijnen sealer

De meeste tegels tegenwoordig zijn afgewerkt met een glazuur om ze te verzegelen. Dit is goed om de specie af te dichten, maar het zal beter zijn om een grout sealer speciaal gemaakt voor de voegen van toepassing zijn. U kunt een kit kopen bij uw dichtstbijzijnde hardware. Het komt meestal met een kwast, een applicator en een vloeistof. Hier is hoe te tegelvoegen verzegelen met dit:

Wie wil gebrandschilderde grout ervaren. Pleisterlijnen sealer.
Wie wil gebrandschilderde grout ervaren. Pleisterlijnen sealer.
  1. Lees de instructies. Hoe gebruikt u deze kit wordt meestal geschreven op het etiket. Check it out. Zo niet, volg gewoon de voegen met behulp van de applicator die wordt geleverd met de kit. Wat vloeistof macht smeren op de tegel oppervlak. Maak je geen zorgen als dat gebeurt, want ze komen uit op hun eigen.
  2. Doe dit verzegeling eenmaal per jaar. Dit zegel is geweldig, maar je moet het te handhaven, ook, want het dragen van geen excuus. Opnieuw aanbrengen van de afdichting een keer per jaar zal doen.

Spray afdichting

Dit is gemakkelijker aan te brengen dan de eerste, maar om dit te gebruiken. Uw tegel moet worden beschermd met een glazuur. Deze spray sealer werkt door te dringen in de specie en blijf op de top van de specie te beschermen.

Gebruik dit makkelijk

Gebruik dit makkelijk. U kunt het label controleren voor een aantal instructies. Maar meestal, je hoeft alleen de sealer spuiten in de richting van de specie. Het is prima om wat op de tegels spuiten omdat het verdwijnt en verdampen in de tijd.

Afdichten van de voegmortel kan gemakkelijk zijn of welke methode je gebruikt

Afdichten van de voegmortel kan gemakkelijk zijn of welke methode je gebruikt. Doet het terecht zal ook het werk makkelijker, omdat je niet hoeft te opnieuw te doen, in ieder geval tot het volgende jaar. Dus, ga en verzegelen die tegelvoegen. Je zult veel hoofdpijn en geld besparen als je dat doet.