E2r

Hoe te tuinaccessoires te kopen

Zoals elke tuinier weet

Zoals elke tuinier weet, de planten zijn het belangrijkste onderdeel van een tuin, maar ze zijn niet het enige deel. Tuinaccessoires geef uw tuin personage, voeg belang, en kan zelfs functioneel zijn. Kijk maar eens naar een van Claude Monet's schilderijen van zijn tuin in Giverny. Zouden ze zo mooi zijn zonder de brug overspannen over de vijver of het pittoreske ijzeren bankje nodigen u langs de weg om te rusten? Of heb je een aantal hectare aan tuinen, of gewoon een kleine bloem patch in je achtertuin, het toevoegen van een paar accessoires zal de ruimte van u te maken.

 1. Wat is de stijl van uw tuin? Is het Engels-buxus formele, met rechte lijnen en een symmetrische lay-out? Of misschien cottage-tuin informeel, met wilde bloemen en grassen bloeien waar ze willen. Het kan zelfs een beetje grillig, met groepen van planten hier en daar groeien, gewoon omdat het voelde als de juiste plaats om ze te planten. Welke stijl uw tuin, moet je accessoires hebben dezelfde houding.
 2. Wat voor soort accessoires wil je tuin accessoires variëren van kleine vogel feeders, om stapstenen, tot beeldhouwwerken, fonteinen, bruggen - de lijst is bijna eindeloos! Wanneer u beslist wat voor soort accessoires toe te voegen aan uw tuin, rekening houden met de omvang van uw ruimte. Een grote betonnen fontein is waarschijnlijk niet de juiste keuze voor uw achtertuin goudsbloem grens, en een sierlijke kleine kolibrievoeder gaat verdwalen in je reuze-size zonnebloem patch!
 3. Als u twijfelt, klein beginnen. Als u niet zeker bent van wat je wilt toevoegen aan uw tuin, het uitzoeken van een paar goedkope, gemakkelijk verplaatsbaar accessoires. Dan, als je niet van hen, zult u niet hebben veel tijd en geld geïnvesteerd. Het grote ding over tuin accessoires is dat ze een stuk makkelijker om terug te keren dan planten!
 4. Het is tijd om te beginnen met winkelen! Zodra u een algemeen idee van wat tuinaccessoires je wilt, er even uit en beginnen met winkelen. Hier is een korte lijst van plaatsen om te kijken om mee te beginnen:
  • Huis en tuin centra. Hoewel de keuze van tuinaccessoires bij uw lokale huis en tuincentrum zijn daarom niet precies inspirerend, de prijzen zijn doorgaans goed en de selectie is voldoende.
  • Lokale ambachtelijke shows. Als er een ambacht tonen in uw gebied, moet u stoppen door. Ambachtelijke shows zijn ideale plekken om unieke, off-the-beaten-path soorten accessoires die de afgunst van uw vrienden zullen vinden.
  • Bloemisten. Veel bloemisten beschikken over een aantal tuinaccessoires en tuinplanten, in aanvulling op de meer typische kamerplanten en bloemen.
  • Botanische centra. Als je het geluk hebt om te leven in een gebied met een botanische centrum of de tuin bent, check hun winkel voor tuinaccessoires. Hoewel ze een beetje duurder zijn, ze hebben meestal een unieke selectie.
  • Internet. Als u vertrouwd bent met winkelen via het internet bent, kunt u vrijwel elke tuin accessoire uw hartje begeert. Enkele goede sites om te proberen zijn Backyard tuinman , tuin uitdrukkingen en Tuin kunst & accessoires .
Hoe te tuinaccessoires te kopen. Wat is de stijl van uw tuin?
Hoe te tuinaccessoires te kopen. Wat is de stijl van uw tuin?

Wanneer u een aantal accessoires hebt gekozen voor uw tuin, ga daar en vinden precies de juiste plek om ze te plaatsen. En als je de juiste plek niet kunt vinden, wanhoop niet - het kan gewoon te wachten om in te passen om een tuin heb je nog niet eens geplant!