E2r

Hoe te tuinhuisjes bouwen

Wilt u langer in uw tuin om het te waarderen meer, maar je kunt niet tegen het felle zonlicht dat lang? Een geweldige oplossing is het opzetten van een tuinhuisje. Dit zou je een koele schuilplaats van de hitte van de zon, terwijl u geniet van de meer aangename bezienswaardigheden en geluiden van uw tuin. Een ander idee is om kleine partijen te houden (denk aan outdoor barbecue of halverwege de middag thee) recht in uw tuinhuisje. Hier zijn enkele van de gemakkelijkste stappen voor de bouwindustrie:

  • Bepaal het gebied dat u wilt dat uw gazebo om te vertoeven een plek in uw tuin te vinden, is het aanbevolen dat het op een vlakke ondergrond, en dat het in een schaduwrijke omgeving (voor een maximale verlichting van de hitte).
  • Bepaal de grootte Natuurlijk, de grootte zal afhangen van twee belangrijke factoren:. De eerste is uw doeleinden voor de bouw van het prieel (dat wil zeggen, of je het zou gaan bouwen als een prive-hoekje of als een plek voor borrels); en de tweede is de grootte van uw gazon. U wilt misschien een meetlint mee te nemen naar uw tuin, zodat u kunt meten hoe groot je zou willen dat het is.
  • Schets uw plan. Blader door de verschillende foto's, zodat u een idee over de verschillende ontwerpen te krijgen. Dan krijg je een schetsblok en beginnen tekenen van de algemene ontwerp en de stijl die u wilt. Als je vrij nieuw op gebouw, wilt u misschien aan de stok zo eenvoudig ontwerp, zoals de klassieke straal-en-post frame.
  • Kopen de benodigde materialen. De beste en snelste oplossing is de aanschaf van handige gazebo-bouwpakketten verkrijgbaar bij de meeste home improvement en bouwmarkten. Deze kits hebben de benodigde materialen en gedetailleerde instructies op basis van het specifieke ontwerp ze voor gemaakt. Hoewel deze kits worden geleverd met de basismaterialen, moet u uw eigen instrumenten en apparatuur, alsmede de materialen aanschaffen voor afwerking (zoals verf en lak) en het scherm netten.
  • Monteer de vloer. Zou de eerste stap in de feitelijke bouw van de structuur. Afhankelijk van de kit die u koopt, moet u mogelijk betonnen vloer gieten op de plaats waar u gebouw, maar de meeste zou alleen houten vloeren nodig die u kunt samenstellen door middel van panelen. De meeste gazebo vloeren hebben een achthoekige vorm, voor gemakkelijke montage is er een buitenrand en een steunblok in het midden, en dan zou de houten bekleding plaatsen op een manier die zou passen tussen deze twee steunframes .
  • Monteer de muren. Zodra u hebt voltooid de vloer, de volgende stap is dat de muren. Zorg ervoor dat u de houten delen schroef zeer veilig, en je zou moeten toevoegen in een kruisje om de muren te voorkomen dat gammel.
  • Installeer het dak. Bevestig de fundamenten van de kamer op de toppen van de muren. Zet dan in het speciaal gesneden spanten gaan van de wanden 'randen naar het midden van de constructie zou het kader voor de houten platen die zou dienen als het dak. Borgen door nagelen. Zodra deze bladen op hun plaats zitten, kan de installatie van de gordelroos.
  • Voeg de laatste hand Zodra de gazebo structuur wordt gedaan, is het tijd voor de meer aangename delen -. Toevoegen van de ontwerpen. Verf de binnenkant en de buitenkant als je wilt, en voeg het scherm panelen weg te houden van de insecten.
Hoe te tuinhuisjes bouwen. Bepaal het gebied dat u wilt dat uw gazebo om te vertoeven.
Hoe te tuinhuisjes bouwen. Bepaal het gebied dat u wilt dat uw gazebo om te vertoeven.

Het kopen van kant-en-klare kits zullen bijdragen aan vermindering van de hoeveelheid tijd en moeite besteed aan dit project. Het is noodzakelijk om meer dan een persoon bij de hand om te helpen.