E2r

Hoe te tuinieren en landschapsarchitectuur achtertuin ontwerpen te vinden

Naast de woonkamer, de tuin is een van de delen van het huis dat kan een centrum van ontspanning, recreatie, entertainment en plezier zijn. In de tuin kunt u gastheer voor een feestje voor familie en vrienden terwijl u geniet van de geur van het sappige barbecue, of u kunt vrienden uitnodigen voor een kopje thee vergadering tijdens het kijken naar de koi vijver.

Niemand wil een tuin met zon verbrande struiken, overwoekerd gras, en dode bladeren allemaal voorbij. Dus, als je wilt om het ontwerp of het landschap van uw tuin of achtertuin, hier zijn een paar stappen die u moet volgen:

Hoe te tuinieren en landschapsarchitectuur achtertuin ontwerpen te vinden. Teken de aanvullende landschappen of ontwerpen.
Hoe te tuinieren en landschapsarchitectuur achtertuin ontwerpen te vinden. Teken de aanvullende landschappen of ontwerpen.
  1. Op een stuk papier, trek je plannen op waar u de activiteit gebieden, structuren en nutsvoorzieningen, te worden geplaatst. De activiteit gebieden zijn de speelplaatsen, koken gebieden, zitgedeelte, zwembaden, enz. De structuren zijn de grote eenheden, zoals de patio of de gazebo, evenals hekken en fonteinen. De hulpprogramma's zijn de vuilnisbakken, compost putten, enz. Je hoeft geen een ervaren architect te plannen en te tekenen hiervan. Eenvoudige vierkanten, cirkels en lijnen zou voldoende zolang elk van de delen op passende wijze gemerkt.
  2. Teken de aanvullende landschappen of ontwerpen. Plan voor een plek waar je kon het gras, planten, bomen, kiezels, zand, rotsen, potten, enz. te zetten, en illustreren het in je papier. Je moet ook beslissen over welke soorten je zou gebruiken. Bijvoorbeeld, als je denkt dat grassen zou er goed uitzien op uw tuin, moet u ervoor zorgen dat het soort dat u de aankoop van de juiste kleur heeft, zal uitgroeien tot een geschikte hoogte, of is niet-allergeen. Nogmaals, zou eenvoudige vormen doen in de planning. Zorg er wel voor dat je niet te plaatsen in gebieden waar er veel mensen, zoals de speeltuin, waar decoratief gras krijgt de voet gelopen.
  3. Bereken de kosten van al het materiaal dat u wilt gebruiken en de constructies die u zou doen. Als u wilt dat de werknemers betalen, moet u overwegen hoeveel u zou hen en de lengte van de tijd die wordt verbruikt tijdens de bouw te betalen. Als de kosten is veel hoger dan je budget, dan is het raadzaam om de ontwerpen of de gebieden die je kunt doen zonder te verwijderen.
  4. Zet uw plan in actie. Plan een datum waar je zou willen om uw tuinaanleg te starten. Koop alle benodigde materialen: verf, nagels, zaailingen, boards voor de gazebo of terras, stoelen en banken, enz. Contact winkels en winkels voor de levering van zware apparatuur. Zoek bouwvakkers te betalen of te verzamelen familie of vrienden die bereid zijn om u te helpen het werk doen. Meer mensen om te helpen met de bouw betekent minder tijd in het maken van de tuin.
  5. Professionele kwaliteit landschapsarchitectuur vereist professionele hulp. U moet een bedrijf dat de zware machines van de bodem bewegen en creëren de landschappen die u wilt heeft huren. Als je een grote achtertuin die u wilt glooiende hellingen of een kleine vijver gebracht, is het het beste voor u om een landschap vast te huren - tenzij je kan omgaan met handmatig maken van uw hellingen.

Landscaping uw achtertuin of tuin kan een zware taak zijn. Uw inspanning zal echter vruchten af te werpen met een aangelegde achtertuin die bevorderlijk is voor recreatieve activiteiten en gewoon lekker ontspannen.