E2r

Hoe te typen kunstgras vergelijken

Met behulp van kunstgras kan een slimme optie voor huiseigenaren

Met behulp van kunstgras kan een slimme optie voor huiseigenaren te zijn, vooral als er een overvloed aan dingen die ze liever doen dan maaien en onderhouden van een uitgestrektheid van gazon. Het laatste wat sommige huiseigenaren willen klagen over is het bijhouden van de verschijning van hun gazon of turf. Met kunstmatige of synthetische gras, is er geen noodzaak om tijd te water te brengen, het maaien van het gras, of neer te zetten meststoffen en pesticiden alleen maar om een tuin ziet er prachtig uit.

Er zijn veel kunstmatige gazon grassen op de markt beschikbaar

Hoe te typen kunstgras vergelijken. Monofilament kunstgras.
Hoe te typen kunstgras vergelijken. Monofilament kunstgras.

Er zijn veel kunstmatige gazon grassen beschikbaar in de markt, en een van hen is zeker om uw smaak en behoeften. Huiseigenaren moeten gewoon de perfecte type kunstgras vinden voor hun situatie. Kunstgrasvelden kan overal worden geïnstalleerd, en ze zijn perfect voor tuinen en patio's. Terwijl de initiële installatie voorbereidingskosten aanzienlijk kunnen zijn, kan de tijdsbesparing en onderhoudskosten later het gebruik van kunstgras zeer aantrekkelijk.

Hier zijn de basistypen van kunstgras:

  • Monofilament kunstgras. De monofilament synthetische grassen zijn identiek in breedte en hoogte. Speciale prep werk vereist om dit soort gras, zoals basisrots bereiding installeren. Dit type kunstgras wordt vaak gebruikt op sportvelden. De prijs is ongeveer hetzelfde als voor de volgende twee kunstgras type: snijfilmbanden of gefibrilleerd kunstgras.
  • Snijden film of gefibrilleerd kunstgras. Dit gras wordt beschreven als met dikke en brede lamellen of draden. De streng kan in verschillende vormen worden gevormd met speciale verwerking. Dit gras heeft een nauwe gelijkenis met blauw gras of zwenkgras gras. De prijs van dit gras is relatief laag, maar de kosten van de speciale verwerking tijdens de installatie maakt het duurder, het meest vooral als het je eerste keer om kunstgras te installeren. Speciale prep werk zoals base rots voorbereiding is ook nodig om snijfilmband of gefibrilleerd kunstgras te installeren.
  • Gebreide deknit kunstgras. Brei deKnit kunstgras of KDK is erkend voor zijn stabiliteit en gewicht. Vaker dan niet bevat een laag van nylon dat de plukjes monofilament kunstgras ondersteunt. De procedure voor het installeren van dit soort gras is als breien een garen om een doek te maken, maar het betekent minder verwerking dan silt film of gefibrilleerd kunstgras.
    Met behulp van kunstgras kan een slimme optie voor huiseigenaren. Snijden film of gefibrilleerd kunstgras.
    Met behulp van kunstgras kan een slimme optie voor huiseigenaren. Snijden film of gefibrilleerd kunstgras.

    De prijs van gebreide de-knit kunstgras is hoger dan elke vorm van kunstgras die er zijn, maar het heeft de laagste prijs van de installatie. Brei de-knit kunstgras producten - bijvoorbeeld koninklijke grassen, majestueus grassen, donkere grassen, pro grassen en tent licht grassen - zijn het beste voor residentiële, indoor en outdoor gazons. Base rots voorbereiding en andere funderingswerken is ook nodig om te breien de-knit kunstgras te installeren.

Uit deze fundamentele kunstgras formules, bijna 100 fabrikanten en installatiebedrijven bieden meer dan 1.300 combinaties van kunstgras. Elk vereist een zekere mate van voorbereiding van het terrein best gedaan door professionals.

Wanneer u naar uw kunstgras kiest, zult u merken dat alleen al voor de materialen, kan kunstgras kosten tussen 5€ en 5€ per vierkante meter, afhankelijk van het type en de hoeveelheid gras. Installatiekosten kan dan variëren van meer dan 15€ per vierkante meter voor kleine banen (minder dan 100 vierkante meter) tot ongeveer 10€ per vierkante meter voor gebieden meer dan 2.000 vierkante meter (dit zijn slechts richtlijnen, en de werkelijke prijzen kunnen afwijken).

Voorbij de vele soorten kunstgrassen u kunt gebruiken voor binnen en buiten doeleinden, zijn er ook een aantal die kunnen worden geïnstalleerd met speciale rubber padding voor demping. In feite zijn er echt uitziende kunstgrassen die worden gebruikt als tapijt buiten. Deze stijl werd tewerkgesteld weg terug in de jaren 1960 en blijft populair tot op de dag te zijn. Tegenwoordig meerdere kleuren zijn ook beschikbaar om het uiterlijk van de strepen en vuil te verbergen. Doorgaans worden deze grassen gebruikt voor terrassen en het zwembad gebieden.

Dus voordat het kopen van een bepaald type kunstgras, is het raadzaam dat u relevante reviews online gelezen. De beoordelingen zal u helpen te leren over kunstgras en hoe u het beste type gras voor uw woonhuis of kantoor ruimte te plukken.