E2r

Hoe te typen verticale jaloezieën vergelijken

Blinds zijn venster schilden of bekledingen die fungeren als een gordijn

Blinds zijn venster schilden of bekledingen die fungeren als een gordijn. Er zijn verschillende types van verticale jaloezieën die beschikbaar zijn in de markt. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen en kleuren voor bijna iedereen's smaak past. Verticale jaloezieën hebben lamellen en een snoer dat u zal toelaten om trek de blinds en zet ze terug naar beneden. Verticale jaloezieën zijn ideaal voor plaatsen die gevoelig zijn voor sterke wind zijn. Verticale jaloezieën zijn in staat om sterke wind weerstaan en zijn in staat om voor het laatst voor een lange tijd onder deze omstandigheden, in vergelijking met de andere vormen van zonwering.

Hier is hoe een aantal van de soorten verticale jaloezieën vergelijken:

Hoe te typen verticale jaloezieën vergelijken. Verduisterende rolgordijnen.
Hoe te typen verticale jaloezieën vergelijken. Verduisterende rolgordijnen.
  1. Houten jaloezieën. Houten jaloezieën waren het oorspronkelijke ontwerp voor verticale jaloezieën. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden en ze bescherming tegen de zon en harde wind bieden ook. Houten jaloezieën zijn ideaal voor rustieke stijl huizen, maar ze zijn niet al te elegant om naar te kijken. Dit type verticale jaloezieën neigt goedkoop.
  2. Papier blinds. Papier jaloezieën zijn er in verschillende kleuren. Papier jaloezieën zijn ideaal voor het houden van het zonlicht. Ze zijn erg goedkoop in vergelijking met andere vormen van zonwering. Papier blinds zijn gevoelig voor schade, als de dunne materiaal kan gemakkelijk uit elkaar scheuren. U kunt geen papier blinds repareren zo makkelijk als de andere vormen van verticale jaloezieën, maar ze zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Papier blinds worden meestal gebruikt in combinatie met pure of effen kleur gordijnen om een elegante effect toe te voegen aan een kamer of ruimte.
  3. Jaloezieën. Jaloezieën zijn jaloezieën met draaibare lamellen. Zij kunnen regelen van de hoeveelheid zonlicht die de kamer binnenkomt. U kunt de lamellen draaien met een draad, zodat het zonlicht gedeeltelijk of volledig geblokkeerd. Typisch, zijn jaloezieën gemaakt van plastic of dunne metalen, maar er zijn ook jaloezieën die zijn gemaakt van bamboe. Jaloezieën kan moeilijker te reinigen door de lamellen, maar ze duurzaam en kan duren voor een lange tijd.
  4. Rolgordijnen. Rolgordijnen zijn gemaakt van lichte doek. De overige delen van rolgordijnen zijn de twee frames op de bovenkant en de onderkant. Dit type zonwering kan worden gecontroleerd door het trekken van een koord dat trekt de onderkant van de stof. Met deze rolgordijnen, alleen heb je de mogelijkheid om deze omhoog te trekken of het nemen van het naar beneden. Je bent niet echt in staat om de hoeveelheid licht dat de kamer binnenkomt te controleren.
  5. Verduisterende rolgordijnen. Blackout blinds werken net als rolgordijnen. Het enige verschil is dat de verduisterende rolgordijnen volledig kan blokkeren zonlicht als ze naar beneden worden gebracht. Het materiaal dat wordt gebruikt voor jaloezieën is veel dikker, zodat zonlicht is in staat door het materiaal te dringen.

Dit zijn de belangrijkste vormen van verticale jaloezieën die beschikbaar zijn

Dit zijn de belangrijkste vormen van verticale jaloezieën die beschikbaar zijn. Voor het kiezen van verticale jaloezieën voor uw huis, overweeg dan het gebruik van een ieder en ook rekening houden met het onderhoud van de blinds. Deze jaloezieën principe hebben hetzelfde doel, maar, zoals je kunt zien, ze verschillen in hun stijlen.