E2r

Hoe te uitbloeiingen reinigen van baksteen klinkers

Uitbloeiingen is de witachtige stof die je ziet op bakstenen klinkers

Uitbloeiingen is de witachtige stof die je ziet op bakstenen klinkers. Het treedt op wanneer het vocht in de steen straatstenen verdampt, waardoor een krijt-als zout. Uitbloeiingen is van nature voorkomende en verdwijnt na verloop van tijd. Echter, alleen de loutere aanwezigheid van uitbloeiingen bezoedelt een of andere manier de algemene aantrekkingskracht van uw baksteen klinkers. Hoewel je niet kunt iets doen aan de chemische reactie, kunt u zich te ontdoen van uitbloeiingen, zodra het verschijnt. Hier is hoe je dit kunt doen.

Hoe te uitbloeiingen reinigen van baksteen klinkers. Bevochtig de bakstenen klinkers.
Hoe te uitbloeiingen reinigen van baksteen klinkers. Bevochtig de bakstenen klinkers.
  • Bevochtig de bakstenen klinkers. Met behulp van een slang, directe waterstraal op de baksteen klinkers. Merk op dat uitbloeiingen zullen nauwelijks zichtbaar wanneer de bakstenen klinkers nat zijn. Maar dat betekent niet dat het volledig is verdwenen.
  • Borstel de bakstenen klinkers. Als uitslag is enigszins nieuw, kun je maken met het poetsen van de bakstenen klinkers. Gebruik een harde borstel en schrobben in een richting. Zorg ervoor dat u extra druk uit te oefenen. Om het poetsen een stuk makkelijker, giet een paar druppels water en zeep over de bakstenen klinkers.
  • Gebruik zoutzuur. Oude uitbloeiingen is bijna onmogelijk te verwijderen met water en zeep, dus er is behoefte aan een sterkere reinigingsmiddel zoals zoutzuur. Meng een deel zoutzuur met tien delen water. Zet dan het mengsel in een spray fles en spuit een bedrag over de bakstenen klinkers. Laat de zure oplossing zitten voor ongeveer 30 minuten. Daarna borstel de stenen klinkers met een harde borstel. De uitslag verdwijnt na een paar penseelstreken. Vergeet niet om handschoenen te gebruiken bij het werken met zoutzuur, zoals contact met de huid kan leiden tot ernstige problemen. Ook dekking van de nabijgelegen planten met plastic folie om ze te beschermen tegen zuur morsen.
  • Spray uitbloeiingen schoner. Je kunt uitbloeiingen cleaner te gebruiken in plaats van zoutzuur. Het is veel veiliger te gebruiken en, zoals beweerd wordt door sommige fabrikanten, milieu-vriendelijk. Ze zeggen ook dat in tegenstelling tot zoutzuur, uitbloeiingen reiniger niet bakstenen oppervlakken beschadigen. Gebruik de bloei reiniger volgens de instructies van de fabrikant. In het algemeen is het echter gemakkelijk te spuiten als oplossing. Spuit de aanbevolen hoeveelheid over de bakstenen klinkers. Laat het zitten voor een paar minuten om de bloei schoner geven voldoende tijd om de krijtachtige stof te verbranden. Na een tijdje, scrub de bakstenen klinkers met een harde borstel.
  • Spoel de bakstenen klinkers. Of u nu zoutzuur of uitbloeiingen cleaner te gebruiken, is het belangrijk af te spoelen van de reinigingsoplossing. Nogmaals, gebruik een slang om water sproeien over de bakstenen klinkers. Als u meer schrobben, dit te doen. Het meest waarschijnlijk, echter, zal uitbloeiingen verdwijnen na het toepassen van een reinigingsoplossing en hebben schrobben.

Tot slot, van toepassing sealer

Tot slot passen sealer. Dit is om te voorkomen dat toekomstige opbouw van uitbloeiingen. De meeste fabrikanten van uitbloeiingen schoonmakers bieden zeehondenjagers, dus check hun producten. Sealer werkt het beste op een schone baksteen pavers, dat is waarom je nodig hebt om goed en grondig de bakstenen klinkers schoon te maken voor afdichting. Ook, volg de instructies en lees de waarschuwingen worden aangebracht op het etiket van het product. Vergeet niet dat sealer is een chemisch product dat kan opleveren voor de gezondheid als het onjuist gebruikt.