E2r

Hoe te UV zon-lampen te kopen

Planten krijgen hun energie en voedingsstoffen uit zonlicht

Planten krijgen hun energie en voedingsstoffen uit zonlicht. Voor kamerplanten, echter, zou het zonlicht zijn schaars, en dus is het een goed idee om ultraviolet zonnehemels installeren in uw huis of in de kas. UV zon-lampen zorgen voor een goede lichtomstandigheden voor planten binnen huizen of gebouwen. Het kiezen van de juiste UV-zon-lamp misschien ontmoedigend voor degenen die geen ervaring met deze apparatuur hebben, omdat niet alle UV-zon-lampen zijn hetzelfde gemaakt. Je zou kunnen eindigen doden uw planten als je de verkeerde apparatuur te installeren.

Hoe te UV zon-lampen te kopen. Meet de ruimte waar u de installatie van de UV-zon-lampen.
Hoe te UV zon-lampen te kopen. Meet de ruimte waar u de installatie van de UV-zon-lampen.

Je hebt een breed scala aan opties wanneer u een tuinieren levering winkel te bezoeken, en de prijzen kunnen variëren. U moet weten welke UV-zon-lamp te gebruiken voor verschillende planten, van exotische planten tot vaste planten. Dit zal afhangen van de grootte, ultraviolette golflengten, en helderheid die je planten nodig hebben. Garantie en after-sales support zal tellen als een voordeel, ook.

  • Meet de ruimte waar u de installatie van de UV-zon-lampen. Deze moeten het gebied net goed passen. U moet lampen die niet te groot zijn, maar ook niet te klein te kopen.
  • Onderzoek van de juiste verlichting niveaus voor de planten die u groeien. U kunt bij de medewerkers van de tuin op te slaan, omdat ze doorgaans zal hebben ervaring met deze. Kijk voor de juiste helderheid. Planten uit de regio's die niet te rijk met zonlicht zal dimmer lampen nodig. Planten uit warme en dorre plaatsen zullen hoge lichtsterkte nodig.
  • Kamerplant niveaus variëren van laag tot middelmatig, te fel. De meeste UV zon lampen off medium niveaus van energie te geven, tenzij anders vermeld op de verpakking. Als u niet zeker bent van de vereisten van uw plant, kunt u het Plant Encyclopedie checken mygardenguide.com . Informatie vindt u hier ook andere installatie-eisen, zoals bodem, water en licht.
  • Controleer of de lamp die u koopt is geschikt UVA lampen. Er zijn drie categorieën ultraviolet licht: A, B en C. UVB en UVC te hard voor planten, en zelfs bacteriën die nuttig zijn om de groei van planten te doden. UVA-licht komt in kortere golflengten, en zal net ideaal voor planten. Als je een lamp die UVB-en UVC gebruikt, kunt u meestal vinden UVA reservelampjes. Moet u controleren of deze compatibel is met de lamp zal zijn.
  • Vragen om een garantie. Aangezien dit is een elektronisch apparaat, moet u ervoor zorgen dat hij presteert zoals verwacht. UV-lampen zijn meestal duurder dan gewone lampen, dus wilt u ervoor zorgen dat uw investering wordt beschermd. U zult ook moeten vragen voor aftersales support van de fabrikant of de tuin winkel.

Het verzorgen van kamerplanten zullen enkele aanpassingen en extra zorg nodig hebben. Aangezien deze planten worden binnen gevestigd, zouden zij de adequate hoeveelheden zonlicht en water niet als met tuinplanten. Je zal dus moeten zorgen dat ze voldoende vocht en voedingsstoffen uit de bodem. U zult ook moeten zorgen dat ze de juiste hoeveelheid licht, die kan worden verstrekt door de juiste UV-zon-lamp.