E2r

Hoe u het meeste van een kleine, achtertuin

Het planten van een moestuin in je achtertuin is een geweldige manier om wat geld te besparen en tegelijk het meeste uit van de achtertuin van uw huis. Zelfs de kleinste ruimte kan blijken te zijn waardevol bij het planten van gewassen zoals maïs, tomaten, en rapen. Hier zijn enkele tips over hoe je dit gedaan en je hebt je eigen groenteteelt thuis.

Plan uw tuin

Hoe u het meeste van een kleine, achtertuin. Plan uw tuin.
Hoe u het meeste van een kleine, achtertuin. Plan uw tuin.

Plan uw tuin. Het maximaliseren van uw achtertuin door de omzetting in productieve grond begint met de planning. Onderzoek elk plan om de hoeveelheid ruimte en middelen die het nodig heeft te zien. Let op hoe lang de zon bepaalde gebieden van uw toekomstige tuin raakt. Dit is van cruciaal belang omdat sommige planten zullen meer direct zonlicht dan andere planten nodig hebben, zodat u zeker wilt de juiste plant vinden in de juiste plot. Als u van plan bent om grotere planten zoals maïs te verbouwen, zorg ervoor dat u voldoende ruimte hebben voor dit. Vergeet niet om maïs te planten in een gebied waar het zal geen belemmering vormen voor de andere planten van het verkrijgen van de voedingsstoffen die nodig zijn om te overleven als water en zonlicht. Een goede vuistregel is het meten van de afmetingen van het perceel per elk gewas u van plan bent te planten. Indien mogelijk, laat iemand ervaren helpen met de planning.

Groeien in meerdere niveaus. Je hoeft niet om uw tuin te beperken tot de voor de hand liggende ruimte van uw achtertuin. Bijvoorbeeld, kunnen sommige planten groeien in een door mensen gemaakte tuin bed. Dit gezegd zijnde, kan je misschien overwegen groeiende maïs op de grotere stuk land vermengd met een aantal andere planten. Je kunt groeien tomaten en andere groenten in een verhoogde spoor van de bodem. Fabriceren mooi en lange metalen beddengoed, vul het met aarde, en start het leggen van de fundering, zaad en alles. Houd deze beddengoed verhoogd van de grond in levels om de ruimte te maximaliseren. U kunt bedenken een manier om zelfs de bevestiging op de muur, zodat u kunt meer besparen op ruimte.

Tijd uw oogst. Start het planten van zaden van groenten die de neiging hebben om eerder dan anderen vervallen in een vroeg wijze bij tot de maximale oogsten voor de ingang van de niet-aanplant seizoenen, zoals de winter en de herfst te krijgen. Goede groenten voor deze suggestie zou zijn uien, wortelen, rapen, en spinazie. Het zou een goed idee om te beginnen met het planten van deze in de late herfst, zodat je kunt krijgen in meer oogsten voor het jaar. Zorg ervoor dat elke keer als je oogsten dat je een tweede oogst klaar om te worden getransplanteerd om de tijd en ruimte te maximaliseren hebben.

Plan uw tuin. Groeien in meerdere niveaus.
Plan uw tuin. Groeien in meerdere niveaus.

Plant multi-waardevolle gewassen. Het zou een meer productieve strategie om fruit die eetbaar zijn, ongeacht de looptijd planten zijn. Dit geeft u meer productie sinds je nodig hebt om een aantal van uw planten te verdunnen van tijd tot tijd. Op deze nota, zou het geweldig zijn als je kon eten wat je dun. Een goed voorbeeld is rapen. De wortels en de greens zijn voedzaam en eetbaar dus als je plant deze, kunt u gebruik maken van wat je dun maken.

Zorg ervoor dat u cultiveren en zorg te dragen voor uw grond, omdat dit de ware levensader van uw tuin. Echter, vergeet niet om uw planten water te voeden en zonlicht beschikbaar om ze te maken.