E2r

Hoe wordt herten bewijs hekwerk te maken

Herten er mooi en tam

Herten er mooi en tam, en zal in het algemeen weg te houden van menselijke aanwezigheid. Voor vastgoedeigenaren, echter, kan de herten vormen een aantal problemen. Deer graag knabbelen bloemen die kunnen ruïneren tuinen. In boomgaarden, hert ook weg kauwen op de vruchtdragende bloemen, en dat kan ruïneren oogsten. Om herten weg te houden van uw eigendom, gebruik dan herten bewijs hekwerk.

Bepaal het pad

Hoe wordt herten bewijs hekwerk te maken. Voeg gemalen berichten.
Hoe wordt herten bewijs hekwerk te maken. Voeg gemalen berichten.

Bepaal het pad. Bepaal eerst het pad dat het hek zal nemen. Markeer de grond met behulp van touw hechten aan palen. Zorg ervoor dat u ruimen het pad voor ten minste vier voeten aan beide zijden. Dit voorkomt planten groeien op het hek. Vines kunnen groeien op het hekwerk materiaal en voeg meer gewicht dan het hek kan verwerken, waardoor het hek in te storten door de tijd. Als je niet kan ruimen een aantal van de planten die groeien in het pad, ga het hek pad langs deze obstakels. Trees bijvoorbeeld worden vermeden.

Voeg gemalen berichten

Voeg gemalen berichten. Een van de pad is duidelijk, voeg gemalen berichten die zijn 10 meter uit elkaar. De grond posten zijn de dikke palen die meting doorgaans ongeveer vier meter in lengte. Gebruik een voorhamer op de grond na plaatsen een meter in de grond. De resterende een voet van de grond na houdt de palen. De grond posten zullen zorgen voor de palen en fungeren als het anker naar het hek te versterken.

Voeg palen. Vervolgens sluit palen op de bovenkant van de grond na. Sommige leveranciers zullen hek en op de grond na de sets die volledig compatibel zijn met elkaar. Deze sets zijn gemakkelijker te gebruiken, omdat de grond posten zullen hebben meestal groeven of inkepingen, waar u kunt het hek te voegen. Deze hebben ook bouten of nagels die de palen zal zijn plaats te houden.

Bevestig het hek materiaal

Herten er mooi en tam. Bevestig het hek materiaal.
Herten er mooi en tam. Bevestig het hek materiaal.

Bevestig het hek materiaal. Zodra de palen op hun plaats zitten, neem de schutting materiaal en bevestig deze op de palen door knippen op kabelbinders. De kabelbinders houdt de rand van het hekwerk materiaal. Met ten minste vier kabelbinders aangebracht aan de vier equidistante delen van het hek materialen buitenranden, zodat het hek materiaal goed wordt ondersteund. Als het materiaal is bijzonder zwaar, versterken de palen door het toevoegen van meer kabelbinders of door het verminderen van de afstand tussen elk hek post.

Strek het materiaal. Het hekwerk materialen worden meestal gekocht van hardware winkels in rollen. U moet strekken de materialen voordat u het andere uiteinde aan op de volgende hek post. Zo veel mogelijk, vraag dan een partner te houden het hek materiaal uitgerekt als u hecht de kabelbinders aan de andere kant.

Zet vast met de grond clips. Voeg tenslotte gemalen clips aan de onderkant van het hek materialen. Dit voorkomt kleine herten en dieren door het hek door de ruimte in de bodem. Dit zal het hek materiaal ook voorkomen worden geduwd, wat kan de kabelbinders, dat het hek materialen hechten aan de palen scheuren. Zorg ervoor dat de grond clips gelijkmatig zijn verdeeld.

Door middel van deze stappen, kunt u eenvoudig uw eigen herten-proof hekwerk om herten en andere soortgelijke dieren te houden van het eten van de bloesems en vruchten in uw tuin of boomgaard.