E2r

Hoe wordt jute koffie zakken in de tuin te gebruiken

Als een van je hobby's is tuinieren dan wilt u misschien jute koffie zakken te gebruiken om kosten te besparen. De meeste koffie bedrijven verkopen jute tassen van bulk-en sommige zelfs geef ze gratis weg. Als je niet weet wat een Jute koffie tas is, is het los geweven stof gebruikt om koffiebonen te slaan. Er zijn veel toepassingen van deze tassen. Hier volgen enkele tips over hoe om het te gebruiken in de tuin:

Hoe wordt jute koffie zakken in de tuin te gebruiken. Gebruik om zaadkieming snelheid te verhogen.
Hoe wordt jute koffie zakken in de tuin te gebruiken. Gebruik om zaadkieming snelheid te verhogen.
  • Gebruik om zaadkieming snelheid te verhogen - Sommige groenten zoals wortelen en peterselie hebben een lage kieming snelheid. Dit betekent dat het tijd kost om hun ontkiemen groeien. Als u wilt dat de snelheid van hun groei te verhogen, kunt u dit doen door het plaatsen van een jute zak op de top van de zaden na het planten.
  • Knip een stukje van de jute zak die de rij van zaden dekt. Zorg ervoor dat u uw jutezak weken in water voordat u ze op de top van de zaden. Het doel van de jutezak is om de zaden en de grond vochtig. Vergeet niet om dagelijks te controleren uw planten en uw jutezak doorweekt met water te houden. Als je ziet wat spruiten groeien en verwijder vervolgens de zak en bloot uw zaden aan de zon.
  • Alternatief voor chemicaliën - Als u in tuinieren, weet je dat het uittrekken van onkruid te helpen uw planten beter groeien. Een gemakkelijke manier om dit te doen zonder chemicaliën te gebruiken is door het plaatsen van jute zakken onder stukken hout in het gebied dat u van plan bent om uw zaden te planten. Deze zakken kunnen duren voor 3-4 jaren en helpt bij het voorkomen van onkruid schade aan uw planten.
Gebruik het om compost te maken - Een eenvoudige techniek om compost te maken is tot op zekere gezonde groenten te krijgen van uw oogst en ze hakken in kleine stukjes. U kunt dit doen door continu lopende over hen met een grasmaaier.

Get some bladeren en leg ze in het mengsel en plaats het in uw installatie bed. Bedek dit mengsel met een jute zak en in de tijd het zal in goed en substantiële compost te zetten voor uw nieuwe planten.

Gebruik ze als beddengoed voor uw tuin - Wanneer u een aantal werken in de tuin te doen, je moet altijd wat linnengoed te gebruiken voor uw planten. U kunt gebruik maken van de jute koffie zakken om ze te vervangen. Het maakt niet uit of jute koffie zakken te krijgen vlekken omdat je kunt altijd gebruik maken om later te maken compost. Doe dit door het snijden van een paar zakken in kleinere maten. U kunt gebruik maken van een placemat om te dienen als uw gids bij het snijden de zakken en ze gebruiken voor uw tuin.

Knip een stukje van de jute zak die de rij van zaden dekt. Alternatief voor chemicaliën.
Knip een stukje van de jute zak die de rij van zaden dekt. Alternatief voor chemicaliën.
  • Gebruik als opslag - Sinds de jute zakken worden oorspronkelijk gebruikt om koffiebonen te slaan, kunt u ze gebruiken om een aantal afvalstoffen die u gebruikt voor de tuin op te slaan. Deze tassen zijn ideaal voor het opslaan van compost, gevallen bladeren en tuingereedschap. U kunt markeren de zakken volgens wat de inhoud is.

Tuinieren is een zeer plezierige hobby, maar het kan een beetje duur te krijgen op keer. Met behulp van jute zakken zal zeker en effectief verlagen van uw tuinieren uitgaven en met deze tips, helpen groeien gezondere planten.