E2r

Hoe wordt kleedjes wegglijden

Tapijten zijn een van de meest functionele en decoratieve stukken die je kunt toevoegen aan elk huis. Het is nuttig in het houden van het huis een beetje schoner en het kan elke ruimte geven net genoeg accenten om haar schoonheid te verhogen.

Maar een grote problemen met een aantal kleedjes is dat het gemakkelijk verplaatst die ongevallen kunnen veroorzaken aan de mensen die in het huis. In feite, volgens de statistieken ontsporingen van tapijten heeft een van de hoogste percentages als het gaat om ongevallen die thuis gebeuren. Dit is waarom is het erg belangrijk om te weten hoe u uw kleedjes zijn plaats te houden om ongewenste ongevallen in uw huis te voorkomen.

Hoe wordt kleedjes wegglijden. Dubbelzijdige tape.
Hoe wordt kleedjes wegglijden. Dubbelzijdige tape.

Er zijn veel verschillende manieren om het houden van uw kleedje op zijn plaats en het voorkomen van het wegglijden. Sommige methoden gebruiken materialen die je kon vinden rond uw huis, terwijl er andere methoden die speciale materialen van meubels of interieur winkels vereisen.

 • Dubbelzijdige tape
  Dubbelzijdige tapes zijn als gewone plakband, maar zijn stok aan beide zijden. Wat u kunt doen is de dubbelzijdige tapes op de hoek van de tapijten als u een vierkant of rechthoekig tapijt of plaats het op de rand van uw tapijt is uw tapijt cirkelvormig is. Dan, netjes plaats deze op de vloer voor het goed te houden. In het geval dat uw tapijten nog steeds een beetje glad proberen te plaatsen wat tape in het midden om het veiliger te maken.
 • Rubber ringen
  Deze rubberen ringen zijn te vinden in de doppen van uw domein potten. Je moet rond de 9 stukken voor ronde tapijten en 12 stuks voor vierkante of rechthoekige tapijten. Lijm 3 rubberen ringen samen en laat het drogen. Zodra het droog is, lijm de ringen op de tapijten. Deze ringen zullen dienen als zuignappen voor uw tapijt en zorgt ervoor dat bewegen.
 • Anti-slip pad
  U kunt kopen deze anti-slip pads van meubelzaken of interieur winkels. Deze zijn eigenlijk gemaakt om meubels of tapijten wegglijdt of van bewegen. Plak deze slip pads onder je tapijten om uw kleedjes op zijn plaats.
 • Meubilair
  Een andere manier voor u om uw tapijten zijn plaats te houden is door het onder uw meubels. Meubilair is echt zwaar waardoor het de perfecte ding om te plaatsen op je kleedjes. Wat u moet doen is beweeg je meubels weg. Plaats uw tapijt en dan terug te gaan uw meubels. Zorg ervoor dat het tapijt randen onder de meubels voor het niet bewegen.

Als je nog steeds niet tevreden bent met uw tapijten die u kunt kopen nieuwe kleedjes dat anti-slip bodem hebben. Deze tapijten zijn geweldig, want je kunt plaatsen deze tapijten overal in het huis, zonder zich zorgen te maken over te glijden.

Tapijten zijn grote dingen te hebben rond het huis, dat is de reden waarom als je wilt om ervoor te zorgen dat iedereen veilig is, terwijl het hebben van deze prachtige tapijten rond het huis dan bekijk deze dingen en je dekens op zijn plaats te houden te voorkomen dat mensen uitglijden en maak uw huis een heel stuk veiliger.