E2r

Hoe zich te ontdoen van gif eik planten

Poison eiken planten leiden tot huiduitslag als u per ongeluk aanraakt deel van de plant. Huiduitslag ongemak zo goed mogelijk medische complicaties. De meeste mensen zijn in staat om deze plant te vermijden wanneer ze groeien in het wild. Echter, als ze groeien op uw eigendom, kan het nodig zijn om het te verwijderen voor je eigen veiligheid en comfort.

Hier zijn enkele richtlijnen om u te helpen veilig te ontdoen van gif eik planten.

Hoe zich te ontdoen van gif eik planten. Het uittrekken van de wortels - te trekken uit de hele plant door de wortels.
Hoe zich te ontdoen van gif eik planten. Het uittrekken van de wortels - te trekken uit de hele plant door de wortels.

1. Goed Identificeer het type van de plant. Zowel gif eik en poison ivy groeien op en rond bomen. Beide planten hebben bladeren die rood worden in de herfst en produceren witte bessen. Echter, gif eik planten hebben bladeren die soortgelijke wijze moeten worden gevormd om eikenbladeren. Wijnstok en struik soorten zijn plaatselijke tijden voor Noord-Europa.

2. Gebruik beschermende kleding. Om de planten te doden, zal je nodig hebt om dicht bij hen. Je moet jezelf bedekt tegen aanraking. De benodigde elementaire kleding omvat met lange mouwen shirts, broeken en handschoenen. Zorg ervoor dat u dichte schoenen te dragen in plaats van flip-flops.

3. Probeer handmatig verwijderen. Het verwijderen van de planten handmatig is het beste als de grond niet bevroren is. Dit stelt u in staat om de toegang tot de wortels moeten het hele ding te verwijderen. Het proces kan worden herhaald in het geval nieuwe gewassen te verbouwen op het terrein.

Verstikking - in plaats van direct het trekken van de planten. Verwijdering - de plant moet worden afgevoerd.
Verstikking - in plaats van direct het trekken van de planten. Verwijdering - de plant moet worden afgevoerd.
  • Het uittrekken van de wortels - te trekken uit de hele plant door de wortels, moet u een speciale bankschroeven, of je zal moeten om de hulp van andere personen. Probeer graven het gebied rond de plant zorgvuldig kunnen de hele root systeem. Sommige planten hebben uitgebreide wortel-netwerken onder de grond. Zelfs de wortel giftig is, dus zorg dat je in staat bent om zo veel van het mogelijk te maken.
  • Verstikking - In plaats van direct het trekken van de planten, kunt u voorkomen dat het krijgen van de lucht en de zon, zodat het verwelkt en sterft. Bezuinigen de planten, zodat alleen het net voort en wortels blijven. Bedek de met materiaal, zodat het niet kan zon benaderen. Aanbevolen materialen te gebruiken zijn karton, papier, tapijt, zeildoek of mulch. Nadat de plant is overleden, zal je nog steeds nodig om de wortels te trekken. Hoewel de plant dood is, kan de wortels nog steeds vergiftigen, dus wees voorzichtig met de behandeling ervan.
  • Verwijdering - De plant moet worden afgevoerd. U kunt verzegelen en dump het in de prullenbak, zolang u zeker weet dat het niet zal toegang hebben tot nieuwe grond te krijgen. Wat je ook doet, niet verbranden de plant. De dampen van een brandende gif eik plant kan nadelige effecten op de gezondheid.

4. Gebruik herbiciden. Herbiciden zal ervoor zorgen dat de hele plant droogt uit de bladeren naar de wortels. De meest gebruikte merken zijn Roundup (belangrijkste chemische stof is glyfosaat) en Ortho (werkzame stof is triclopyr). Dit laatste merk is ideaal als de plant al bloemen. Roundup is effectief, zelfs als de giftige eik al vruchten afwerpt.

5. Probeer snijden en herbicide. Als de plant nog steeds groeit, kunt u voorkomen dat het bloeien met deze methode. Zodat de planten onmiddellijk kan het herbicide genieten, begint u met het snijden van de plant tot stompen. Spuit of verf de herbicide op de wond, zodat de chemische stoffen sijpelen in de plant.

6. Gebruik sprays.

  • Bereid de spuit die je nodig hebt om de chemische distributie.
  • Bereid de herbicide. Er zijn aanwijzingen dat aangeeft hoeveel water moet worden toegevoegd aan de oplossing.
  • Kies de datum. Er moet een minimale wind te zijn tijdens het spuiten. Er mag geen regen ook tot de volgende dag. Vergeet niet je gasmasker op rook inhalatie voorkomen.
  • Spuit de plant. Als het groeien op de grond of een muur, gericht op de bladeren en wijnstokken.

7. Probeer het schilderen. Deze methode is ideaal als de plant aan een boom. Om te voorkomen dat de gezonde boom waar het gif eik is klimmen, verf de bladeren met het herbicide.