E2r

Hoe zich te ontdoen van spinnen in de kelder

De kelder is een van de gebieden in het huis waar spinnen willen een schuilplaats te maken. Het is een ideale plek, omdat het meestal over het hoofd gezien, links groezelig en binnengevallen door insecten en beestjes. En overal zijn er bugs en beestjes, spinnen zijn het meest waarschijnlijk aanwezig zijn, zoals spinnen voeden zich met deze insecten. Dus wat te doen met een spin-gevulde kelder? Hier zijn enkele tips om u te helpen.

Reinig de kelder

Reinig de kelder. Het meest logische wat je kunt doen is om uw kelder grondig te reinigen. Verwijder alle dingen die mogelijk een gastheer om spinnenwebben, zoals oude meubels, versleten apparaten, en dozen van onbruikbare dingen kunnen worden. Ook, zorg ervoor dat er geen voedsel in de kelder, vers of anderszins. Als je voedsel in de kelder moeten houden, maken er een punt dat ze goed zijn in de koelkast bewaard en dat alle voedsel containers worden stevig gesloten. Mogelijk moet u uw kelder schoon zo vaak als je kunt, misschien vaker dan u schoon andere gebieden van uw huis, om de bugs en beestjes te houden en, uiteindelijk, spinnen weg. Het ding is hier de kelder minder aantrekkelijk voor spinnen te maken.

Gebruik spider afstotend

Hoe zich te ontdoen van spinnen in de kelder. Gebruik spider afstotend.
Hoe zich te ontdoen van spinnen in de kelder. Gebruik spider afstotend.

Gebruik spider afstotend. Spray spin afstotende in gebieden waar de spinnen zijn de meeste kans om zich te vestigen. Deze kunnen omvatten lades, kasten, hoeken, en de ruggen van deuren. Spider afstotende kan een gevaar voor de gezondheid zijn, dus zorg ervoor dat er geen kinderen en huisdieren rond wanneer je het gebruikt. Ook licht de ramen open om te voorkomen dat het vergrendelen van de dampen. Aankoop spider afweermiddel van uw meest vertrouwde huis verbetering winkel en gebruik het strikt volgens de instructies van de fabrikant.

Gebruik spin traps

Gebruik spider vallen. Spider vallen zijn sticky pads die werken op ongeveer dezelfde manier als de muis boards. De pads hebben lijm op het oppervlak en verstrikken spinnen wanneer ze toevallig kruipen op hen. Plaats de spin vallen op strategische gebieden, zoals achter de meubels en deuren en onder de kasten.

Spray insecticide

Sproeien insecticide. Zelfs als je met succes alle aanwezige spinnen joeg weg, zult u merken dat in een paar dagen tijd, zal uw kelder weer een spin onderdak. Dit is waarom je moet de kern van het probleem aan te pakken, en dat is de aantasting van insecten en andere beestjes. En u kunt dit doen door het gebruik van insecticiden. Dit zal de voedselvoorziening van de spinnen 'doden en uiteindelijk zal houden spider bevolking tot een minimum.

Schraap eicocons

Gebruik spider afstotend. Gebruik spider vallen.
Gebruik spider afstotend. Gebruik spider vallen.

Schraap eicocons. Eicocons zijn gemakkelijk op te merken. Ze worden beschermd door de lagen van de singels en zitten vast aan de muur, meubels, of een harde ondergrond. Zich te ontdoen van hen, zodra je ze opmerkt. Met behulp van een stok, schraap de eicocons totdat ze op de grond vallen. Schrob het oppervlak met water en zeep na. In plaats van een stok, kunt u ook gebruik maken van het einde van een bezem.

Als spin besmetting is een groot probleem dat je niet kan omgaan met jezelf

Als spin besmetting is een groot probleem dat je niet kan omgaan met jezelf, misschien zal het helpen als je de hulp van professionele spin verdelgers te zoeken. Hoewel het kost je een bepaald bedrag, kunt u gegarandeerd van een deskundige service. Wat is er goed over het inhuren van professionals is dat zij u gratis service zullen geven als ze niet in staat waren om spin besmetting oplossen van de eerste keer dat ze behandelen uw eigendom. En dat is een goed genoeg deal.